10 машин, які найкраще продаються під час карантину

21 травня 2020

Пандемія негативно вплинула на купівельну спроможність українців, але тим не менше в країні було продано близько 4 тисяч транспортних засобів. І це далеко не найгірший показник! Ми зібрали 10 автомобілів, які потрапили в топ по продажам під час карантину:

1. Renault Duster

Цей автомобіль вже тривалий час є бестселером в Україні. Тож не дивно, що і в період поширення коронавіруса цей кросовер виявився на вершині рейтингу. Його цінують за відмінне співвідношення ціни і якості, а також за економічний дизельний мотор і недороге обслуговування.

Renault Duster авто, що найкраще продається в Україні

2. Renault Logan

Дивіться також каталоги:

Renault Logan - найпопулярніший седан в Україні. Автомобіль вибирають за надійність, місткий салон і доступну вартість. Це один із найдешевших автомобілів на українському ринку. Базовий Логан обладнаний системою переднього приводу і літровим двигуном потужністю 73 кінські сили.

Renault Logan найкраще продається в Україні фото

3. Kia Sportage

Kia Sportage неодноразово ставав лідером продажів в Україні. У плані технічних характеристик цей кросовер перевершує більшість конкурентів, а також пропонує широкий вибір силових агрегатів.

Kia Sportage авто, що найкраще продається в Україні

4. Renault Sandero

Renault Sandero вибирають не за дизайн кузова або оформлення салону, а за низьку ціну і хороший вибір двигунів. Незважаючи на дешевизну матеріалів, використаних при виробництві, Sandero забезпечує досить комфортну і безпечну їзду.

Renault Sandero авто, що найкраще продається в Україні

5. Toyota RAV4

RAV4 є найбільш продаваною моделлю Toyota в Україні. Вона поставляється з системою повного приводу, сучасною інформаційно-розважальною системою і також доступна у гібридній версії. Зовсім нещодавно кросовер отримав редизайн кузова, тим самим знайшов нових шанувальників.

Toyota RAV4 авто, що найкраще продається в Україні

6. BMW X5

BMW X5 побудований на тій самій платформі, що і X7. Цей кросовер у базовій комплектації оснащений найсучаснішими технічними функціями і всіма необхідними системами для максимального комфорту під час їзди.

BMW X5 потрапив у топ продаваних автомобілів в Україні фото

7. Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE побудований на одній платформі з S-класом. У ньому ідеально все, крім ціни: величезний екран мультимедійної системи, високотехнологічні системи безпеки та функції допомоги водієві і високопродуктивні мотори.

Mercedes-Benz GLE авто, що найкраще продається в Україні

8. Mazda CX-5

Mazda CX-5 популярний не тільки в Україні, - це світовий бестселер японської марки. Кросовер пропонує шикарний інтер'єр, відмінну керованість, потужні двигуни і широкий список стандартних функцій і систем безпеки. Нова Mazda CX-5 коштує дешевше деяких конкурентів, але при цьому багато в чому перевершує їх.

Mazda CX-5 авто, що найкраще продається в Україні

9. Renault Dokker

Renault Dokker - це бюджетний фургон на базі Renault Sandero. Автомобіль пропонує просто величезний багажний відсік об'ємом 800 літрів і підвіску, здатну впоратися з будь-якими нерівностями на дорозі. Варто зазначити, що при виробництві були використані дешеві матеріали, які дуже важко назвати якісними. Renault Dokker не можна назвати повноцінним сімейним мінівеном, але для комерційної діяльності він ідеально підходить.

Renault Dokker мінівен фото

10. Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq потрапив у десятку найбільш продаваних машин завдяки сучасним системам безпеки. В цілому це непоганий кросовер із великим салоном і багажником, але із завищеною ціною. Проте, ця модель завоювала любов українських водіїв навіть під час карантину.

Skoda Kodiaq авто, що найкраще продається в Україні

Попередня стаття Шукаємо різницю між Шевроле Авео Т250 шанхайської і корейської збірки
Шукаємо різницю між Шевроле Авео Т250 шанхайської і корейської збірки
Наскільки вигідно купувати сільгосптехніку на аукціонах США?
Наступна стаття Наскільки вигідно купувати сільгосптехніку на аукціонах США?

Популярні новини