5 крутих брелків для ключів авто

25 серпня 2021

Ключі давно перестали бути засобом тільки для відкривання і запуску авто. Брелок від БМВ допомагає дистанційно паркувати авто, гаджет від Ягуар вирішує проблему втрачених ключів. Невеликий аксесуар здатний на набагато більше. Ось деякі з найкрутіших брелків, які дивують дизайном, функціями або поєднанню того й іншого.

Activity Key Jaguar

Купити автомобіль Ягуар на автобазарі з двома ключами

Компанія Jaguar представила унікальний гаджет Activity Key в якості окремої опції зі своїм кросовером F-Pace в 2017 році. Це легкий, ударостійкий та водонепроникний браслет, який може замикати і відмикати ваш автомобіль, тим самим позбавляючи від необхідності носити з собою звичайний брелок для ключів. Гаджет працює і як традиційний годинник: показує час та дату.

Портативне рішення дозволяє вам замкнути звичайний деактивований ключ в машині, поки ви катаєтеся на велосипеді, прогулюється лісом або купаєтеся в морі. Зручно, безпечно та технологічно!

BMW Display Key

Купити авто БМВ на автобазарі з двома ключами 

Німецький автовиробник представив новий вид брелока для ключів зі своїми флагманськими моделями 7-й серії ще в 2015 році. Гаджет BMW Display Key з повнокольоровим сенсорним екраном і дальністю дії близько 300 метрів залишається актуальним сьогодні. Крім основних функцій замикання та відмикання автомобіля, пристрій також повідомляє важливу інформацію про транспортний засіб: кількість палива в баку, запас ходу, рівень масла та інших рідин, стан оптики, центрального замка та вікон. А ще інтерактивний ключ дозволяє дистанційно керувати кондиціонером та опаленням. Якщо цього недостатньо, ви навіть можете віддалено припаркувати автомобіль за допомогою брелока. Зараз BMW розширила асортимент гаджетів на інші моделі преміум-класу.

Speed Key Bugatti Chiron

Купити авто Бугатті з двома ключами

Гіперкар Chiron - мрія, яка залишається мрією для багатьох. І не тільки тому, що вартість авто стартує від $ 2.5 мільйонів в залежності від параметрів. Всього випущено 500 екземплярів авто. Звідси випливає, що брелок також повинен бути абсолютно особливим.

Кожен Chiron поставляється з ключем швидкості. Без нього Chiron розганяється до 380 км/ч. Однак, щоб розблокувати повну потужність двигуна W16, ключ швидкості необхідно вставити в спеціальний слот. Після цього гіперкар зможе розігнатися до 460 км/ч. 

Ключ-гаджет Tesla Model S

Купити авто Tesla Model S з двома ключами

Ви можете розблокувати та запустити Tesla Model S зі свого смартфона. Проте у популярного електрокара є звичайний ключ. Точніше, зовсім незвичайний.  

Брелок від Tesla Model S представляє собою мініатюрну модель автомобіля. Ви можете відкрити будь-які двері або кришку багажника натисненням на відповідні двері на ключі-брелоку. Гаджет був розроблений так, щоб зберігати деяку функціональність навіть в разі розрядки акумулятора.

Ексклюзивна розкіш від Awain

Найдорожчий брелок для автоключів

Компанія Awain створює ексклюзивні предмети розкоші для тих, хто готовий на все, щоб виділитися. У 2019 компанія представила спеціальний брелок вартістю $ 563 000.

Це більше, ніж ціна Ferrari 812 Superfast! Ключ виготовлений з 175 грамів 18-каратного золота, інкрустований діамантами та іншими дорогоцінними каменями. Компанія зробила аксесуар в єдиному екземплярі, щоб підкреслити його винятковість. Виробник пропонує й дешевші брелоки для ключів преміальних автовиробників.

Попередня стаття Мережа АІС імпортувала в Україну нову партію автомобілів з пробігом з Південної Кореї!
Мережа АІС імпортувала в Україну нову партію автомобілів з пробігом з Південної Кореї!
Переваги автомобілів БМВ
Наступна стаття Переваги автомобілів БМВ

Популярні новини