5 люксових брендів авто, про які ви не знали

4 листопада 2021

Назвіть виробників преміальних авто. Rolls-Royce, Bentley, Cadillac, Maserati, BMW, Audi, Mercedes... А ось 5 брендів, про які ви не знали раніше. І нехай ці авто неможливо придбати, і не тільки через ціну, подивитися однаково цікаво. 

Luxgen

Купити автомобіль класу Люкс на автобазарі АвтоМото

Luxgen заснована в 2009 році як дочірня компанія Yulon Motors і уособлює поєднання "розкоші" та "генія". Бренду поки що не вдалося вивести своє ім'я на перший план в індустрії розкішних автомобілів. Тим не менше, у лінійці марки вже присутні варті уваги моделі класу люкс: седан Luxgen 5, кросовер U5 та новинки кросовери Luxgen U6 та URX.

Zarooq Motors

Купити позашляховик оголошення на АвтоМото

Zarooq Motors - це заснована в ОАЕ у 2014 році компанія з виробництва суперкарів. Бренд названий на честь найшвидшої змії у Саудівській Аравії.

Zarooq виготовляє вручну суперкари, які готові перетинати піщані дюни та інше бездоріжжя. 

Перша серійна модель марки SandRacer 500GT вийшла обмеженою серією. Авто пропонує незабутні враження від водіння бездоріжжям у зробленому на замовлення ексклюзивному розкішному суперкарі. Кузов виробляють у Бельгії лише з вуглецевого волокна. Затишний інтер'єр оформлюють вручну в Німеччині. Преміальна модель оснащена 6,2-літровим V8 потужністю 525 л.

Morgan Motor Company

Купити автомобіль з пробігом на авторинку АвтоМото

Morgan – британський сімейний автовиробник, який пропонує зі смаком оформлені у стилі ретро родстери. Компанія існує з 1910 року. У той час як більшість елітних автомобілів мають серйозну технічну спрямованість, моделі Моргана відрізняє активне використання елементів з дерева.

Усі авто виготовляються вручну, тому тираж обмежений 800 одиницями на рік. Період очікування більшості моделей становить 6 місяців, але для деяких розтягується до 10 років. Найсвіжіші авто – Plus Four та Morgan Plus Six. Для розробки останнього Морган співпрацював із BMW. Під капотом авто 6-циліндровий двигун BMW B58 з турбонаддувом, який має достатньо потужності, щоб розігнати автомобіль до 100 км/год всього за 4,2 секунди.

Denza

Знайти оголошення про продаж електромобілів на АвтоМото

Denza - це торгова марка компанії BYD та Daimler із Шензена, яка з'явилася в 2010 році. Незважаючи на те, що китайський бренд є відносно новим на ринку, він виділяється спеціалізацією тільки на електромобілях класу люкс. Він вже може похвалитися автомобілем Denza 500 EV з вражаючим запасом ходу 500 км, який розробив у партнерстві з Daimler Group. Модель основана на Mercedes-Benz B класу 1-го покоління.

У лінійці китайської марки є 7-місний кросовер Denza X, який випускається як у повністю електричній версії, так і в плагін-гібридній версії. Остання живиться від 2,0-літрового чотирициліндрового бензинового двигуна (189 кінських сил) та двох електромоторів. Повністю електрична модель розвиває потужність 242 к.с.

W Motors

Купити новий автомобіль оголошення на АвтоМото

W Motors заснували в Лівані у 2012 році. Компанія спеціалізується на створенні високопродуктивних автомобілів. Найвідоміша модель – Lykan Hypersport за 3,4 мільйона доларів. Саме вона стала найдорожчою машиною в історії зйомок "Форсаж 7".

Lykan використовує 3,7-літровий опозитний шестициліндровий двигун із подвійним турбонаддувом. W Motors стверджує, що гіперкар видає колосальні 780 л. і може розігнатися до 100 км/год лише за 2,8 секунди. Максимальна швидкість становить 395 км. 

Попередня стаття Зробіть ці 3 речі, щоб продати машину дорожче
Зробіть ці 3 речі, щоб продати машину дорожче
Nissan Leaf: огляд цін на автобазарі
Наступна стаття Nissan Leaf: огляд цін на автобазарі

Популярні новини