5 прийомів дивного автотюнінгу

27 листопада 2019

Зараз автомобілі стали масовим явищем і практично кожен автолюбитель намагається будь-яким способом виділитися з натовпу. Багато модифікації роблять автомобіль дійсно потужним і стильним, але також існують прийоми автотюнінгу, які ніяк не поліпшують динаміку транспортного засобу. Загалом, ми зібрали 5 прикладів невдалого автотюнінгу.

  1. Встановлювати величезні спойлери є сенс хіба що на гоночних болідах, але ніяк не на міських седанах. Тим більше, якщо мова йде про криві, встановлені кустарним способом китайські вироби. Вони ніяк не зможуть знизити аеродинамічний опір і поліпшити притискну силу авто до дороги. Такий спойлер хіба що додасть зайвої ваги вашому автомобілю і сповільнить його.
  2. Пофарбовані яскравою фарбою гальмівні супорти ніяк не зможуть наділити ваше авто характеристиками більш потужних моделей, проте багато автомобілістів особливо люблять такий прийом автотюнінгу.спойлеры тюнинг автомобилей фото
  3. Серед водіїв дуже популярний тюнінг вихлопу, і ймовірно саме тому інженери компанії Ford придумали систему, яка транслює через динаміки аудіосистеми звук потужного агрегату при русі транспортного засобу.
  4. Установка повної системи випуску вихлопних газів зробить роботу двигуна більш легкою, і трохи поліпшить динаміку автомобіля. Однак установка величезної труби глушника в дійсності не має ніякого сенсу, але буде дратувати оточуючих.
    красные тюннингованные суппорты колодки автомобиля фото
  5. Спеціальні гоночні деталі й прилади насправді не мають ніякого сенсу в реальному житті. Так, покажчики тиску наддуву, спеціальні секундоміри і датчики бічних перевантажень підтримують бойовий настрій професійного гонщика, але точно не має ніякого сенсу для звичайного водія. А спортивні сидіння і чотирьохточкові ремені безпеки вкрай незручні в повсякденній експлуатації.тюнингованная выхлопная труба автомобиля фото
Теги:
тюнинг
Попередня стаття Електронні водійські права вже з грудня
Електронні водійські права вже з грудня
Зимові табу: звички, які шкодять автомобілям
Наступна стаття Зимові табу: звички, які шкодять автомобілям

Популярні новини