Оренда автомобіля в Києві: 5 способів заощадити

11 вересня 2023

Як вигідно орендувати автомобіль в Києві

Оренда автомобіля - це зручно, а ситуацій, в яких знадобиться прокат машин, - безліч. Та багатьом здається, що орендувати автомобіль - це надто дорого. Насправді, є способи, які допоможуть вам заощадити гроші під час оренди авто.

1. Звертайте увагу на знижки та програми лояльності

Перед орендою автомобіля дізнайтеся про наявність знижок або програм лояльності. Укр-Прокат компания по аренде авто Киеве влаштовує акції на прокат певної моделі або дає промокоди на послуги. Тож, не нехтуйте можливостями скористатись вигідними пропозиціями. Деякі фірми надають знижки клієнтам, які орендують авто на тривалий термін або повертаються до них знову.

Чому вигідно бронювати машину перед орендою

2. Бронюйте автомобіль заздалегідь

Одним із способів заощадити на оренді авто є завчасне бронювання. Чим раніше ви замовляєте машину, тим більше можливостей знайти привабливу ціну. Крім того, деякі компанії можуть пропонувати додаткові знижки або акції для тих, хто бронює авто заздалегідь.

3. Порівнюйте ціни та умови

Перш ніж приймати рішення про оренду автомобіля, порівняйте ціни та умови різних компаній. Нерідко тарифи, умови страхування, а також вимоги до водіїв відрізняються. Обов'язково прочитайте дрібний шрифт угоди про оренду, щоб уникнути додаткових платежів.

Вигідні умови оренди авто

4. Вибирайте економне авто та мінімальну комплектацію 

Якщо ви не плануєте перевозити велику кількість пасажирів або багажу, то вибір автомобіля економ-класу може значно заощадити вам гроші. Такі машини зазвичай споживають менше пального, а їх оренда обходиться дешевше.

Також, варто зважити, чи дійсно вам потрібні додаткові опції, як от GPS, Wi-Fi, тримач для телефону. За них, як правило, потрібно доплачувати.

4. Враховуйте пальне

Поцікавтесь, які умови в компанії щодо заправки пального. Прокатні сервіси зазвичай дають авто з повним баком. А от вимоги щодо повернення можуть відрізнятись не лише залежно від компанії, але й від умов конкретного договору. Опції бувають різні: повернення  машини з повним баком пального чи з пустим, заправка авто безпосередньо в прокатній компанії. Також, орендодавці можуть вимагати заправляти транспорт лише на певних АЗС.

Найвигідніший варіант: здавати автомобіль з повним баком пального, щоб уникнути додаткових витрат на заправці компанії з оренди.

5. Будьте пунктуальними

Вчасне повернення автомобіля дозволить заощадити. Затримка на годину - і вам доведеться оплатити ще одну добу оренди. Тож, дотримуйтесь вказаного в договорі часу повренення машини.

Оренда автомобіля може бути вигідним варіантом для подорожі чи роботи, якщо ви ретельно плануєте та розумно вибираєте послугу. І обов’язково уважно читайте договір, адже кожна компанія має свої нюанси прокату машин.

Попередня стаття Водіння в туман: 8 порад, як не потрапити в халепу
Водіння в туман: 8 порад, як не потрапити в халепу
Пригін авто зі США: 5 причин звернутись в Buy Now Cars
Наступна стаття Пригін авто зі США: 5 причин звернутись в Buy Now Cars

Популярні новини