Автотранспорт майбутнього Мерседес Ф 015 Лакшері

19 травня 2015

Дуже часто від автолюбителів можна було пучити скарги щодо відсутності по-справжньому далекоглядних концепт-карів. Але все змінилося коли на виставці CES, Даймлер з’явився Мерседес-Бенц Ф 015 Лакшері.

Живиться це чудо-авто від задніх електродвигунів із загальною піковою потужністю 272 кінських сил. Задній привід F 015, розрахований на максимальну швидкість, яка обмежена 125 км на годину. Мерседес використовує електроенергію, котру сам генерує за допомогою водневих паливних елементів. Завдяки такій системі і батареї високої напруги авто може забезпечувати себе додатковою потужністю.


Корпус і структура F 015 була створена за допомогою використання алюмінію, високоміцної сталі і композиційних матеріалів, а також вуглецевих волокон. Монолітна форма концепта - це щось схоже на помутніння між кузовом та вікнами, можливо, конструктори надихались концепцією від Бертоне Lancia Sibilo.

 

Мерседес-Бенц Ф 015 Лакшері збоку

Дивіться також каталоги:


Простір салону автомобіля Daimler використаний на всі сто процентів. Кабіна має чотири крісла, які можуть робити кругові повороти, в консолях знаходяться футуристичні, але в той же час чуттєвої краси сенсори, шкіра, дерево та метал зі склом створюють неймовірне враження від салона автомобіля.

 

Інтер'єр Мерседес-Бенц Ф 015 Лакшері


F 015 на сам перед призначений для демонстрації концепції Даймлер, яка призначена для комфортного та автономного водіння. Mercedes-Benz F 015 Luxury  нашпигований стерео системою, різноманітними камерами та радіолокаційними датчиками, які постійно відстежують околиці вулиць та дороги. Авто цілком здатне управляти собою самостійно без будь-якого втручання людини. Звичайно при бажанні, водій може взяти на себе командування в будь-який момент.

 

 


Список перспективних технологій в такому авто практично безмежний. Ф 015 забезпечує огляд у 360-градусів зовні, він може зробити переміщення більш цікавим, так як авто може проектувати декорації на внутрішніх стінках. Крім того, машина завжди в інтернеті, щоб було зручно спілкуватись із зовнішнім світом.


Daimler мріє про майбутнє, в якому великі міста можуть мати області, в яких дозволені тільки автономні транспортні засоби. Це виключило б необхідність дорожніх знаків та знизило небезпеку для пішоходів практично до нуля.

Попередня стаття Харизматичний концепт Кіа Ново
Харизматичний концепт Кіа Ново
Депутати проголосували за нову порцію штрафів для водіїв
Наступна стаття Депутати проголосували за нову порцію штрафів для водіїв

Популярні новини