Безробітні українці будуть будувати дороги

10 квітня 2020

Карантинні заходи проти поширення смертельного коронавіруса істотно позначилися на економіці країни, в тому числі вплинули на життя українців. Багато громадян не тільки вийшли з зони комфорту і поміняли щоденні звички, а й втратили робочі місця, а то є і засобів до подальшого існування. У зв'язку з цим в уряді збираються вирішити декілька проблем одночасно - розібратися з безробіттям і позбутися від розбитих доріг.

Депутати запропонували створити 150 тисяч робочих місць в рамках програми під назвою "Велике будівництво". Звучить обнадійливо, але варто детальніше розглянути цю схему.

Владислав Криклій, голова Міністерства інфраструктури України, повідомив всі подробиці цього проекту. У дорожній галузі планують створити приблизно 150 тисяч робочих місць для громадян. Чиновник упевнений, що саме таким способом можна усунути згубні наслідки карантину у вигляді масового безробіття серед українців.

Якщо вам здається, що в цьому заході немає ніякої необхідності, Криклій навів кілька прикладів. Міністр інфраструктури розповів про співробітників шахт, які дійсно відчувають певні труднощі в даний час. Це прекрасний варіант підтримати українців у найгірші часи. Уряд розумно підійшов до питання працевлаштування громадян - в першу чергу робочими місцями планують забезпечити людей з так званих "депресивних" районів.

Також нагадаємо, що на 2020 рік запланований проект по реконструкції 4 тисяч кілометрів автомобільних доріг.

Попередня стаття Бути чи не бути: відеофіксація порушень під питанням
Бути чи не бути: відеофіксація порушень під питанням
Чистимо кондиціонер самі: просто, швидко і доступно
Наступна стаття Чистимо кондиціонер самі: просто, швидко і доступно

Популярні новини