Джеремі Кларксон вестиме нове шоу

19 березня 2015

Талановитий і злегка божевільний, письменник, журналіст і телеведучий Джеремі Кларксон, звільнений з Top Gear через конфлікт з продюсером програми, не засів в пабі оплакуючи своє минуле ти переглядаючи випуски Топ Гір. Стало відомо, що уже з наступного місяця він приступає до роботи над гумористичним шоу «Have I Got News For You» на каналі «BBC1». 

Кларксон представить новий, третій, епізод шоу на початку травня, заявив продюсер Джиммі Мелвілл. Джеремі приєднається до вже працюючих в шоу телеведучим Іана Хіслопа і Пола Мертона, він буде брати інтерв'ю у гостей програми.


Знявши з ефіру Top Gear, корпорація «ВВС» вже втратила 4 млн. глядачів, Так пишуть в британській пресі.
Через нашумівший скандал за участю Кларксона, який нібито застосував кілька нехитрих трюків Віталія Кличка до продюсера за те, що він не подумав про харчування знімальної групи після роботи, телеканал прийняв рішення не тільки усунути ведучого, але і прибрати Автопередачу з ефіру.

 

Джеремі Кларксон на шоу


Після того, як Джеремі відсторонили від ефіру у Великобританії почався бунт на його захист. Сайт Change.org вимагає повернути його в Top Gear і на даний момент зібрав 950 тисяч підпісів за це. Хештег #BringBackClarkson отримав колосальну популярність в соц мережах. Все тому, що Top Gear - це не просто передача, для багатьох це приємний і пізнавальний культ.


Результат розслідування події, на жаль, ще не відомий. У британській пресі вказано, що ведучий шкодує про те, що трапилося, він особисто телефонував керівництву і пояснював ситуацію. Від забудькуватого генерального продюсера, який є потерпілим, скарги до поліції та до самого Джеремі не надходили.
Заміну на Top Gear для Джеремі Кларксона шукали не довго, ним став Стівен Фрай - 57-річний британський письменник і актор, він не є автомобільним експертом, але машини дуже любить.

 

Топ Гір з Джеремі Кларксоном


Якщо поринути трохи в витоки історії, то ми побачимо що перша програма вийшла в 1977 році, а Кларксон був ведучим в ній приблизно 25 років. Загальна аудиторія офіційної трансляції становить 350 млн. людей. Top Gear поставила рекорд Гіннесса, за те, що зібрала найбільшу аудиторію, вона транслюється в більш ніж в двохстах країнах і на незліченій кількості неофіційних сайтів.

Попередня стаття Чому Джеремі Кларксона вже немає в Top Gear?
Чому Джеремі Кларксона вже немає в Top Gear?
Італійська «Берлинетта»
Наступна стаття Італійська «Берлинетта»

Популярні новини