Геймери візьмуть участь у створення автомобіля Ford

12 березня 2020

Американська компанія Ford оголосила про плани створити свій перший віртуальний автомобіль. Причому автовиробникові в цьому допоможуть геймери. Цікаво, що концерн планує створити авто, яке буде відповідати всім вимогам геймерского ком'юніті. Щоб досягти такої амбітної мети, Ford проведе опитування в соцмережах.

Проект зі створення віртуального суперкара отримав назву Team Fordzilla P1. Розробкою будуть займатися капітани 5 кіберспортивних команд, які виступають під брендом Fordzilla, разом із дизайнерами Ford. У компанії впевнені, що експертна думка кіберспортсменів просто необхідна, щоб створити дійсно найпривабливіший віртуальний автомобіль. Варто зазначити, що ця розробка стане чимось абсолютно новим для автовиробника, адже не буде побудована за образом і подобою вже існуючих моделей.

У компанії стверджують, що всі ключові рішення по дизайну і технічним характеристикам віртуального авто прийматимуть тільки після консультації з геймерською спільнотою. Висловити свою думку учасники проекту зможуть у соціальних мережах - для цього співробітники Ford склали спеціальні опитування.

До речі, перший у світі віртуальний автомобіль презентувала компанія Jaguar. Проект назвали Vision Gran Turismo Coupé. Розробники цього авто надихнулися трьома легендарними моделями бренду - C-type, D-type і болідом I-TYPE 4.
Цей суперкар ви можете побачити на відео:

Дивіться також каталоги:
Попередня стаття Ці деталі вашого авто можуть вибухнути!
Ці деталі вашого авто можуть вибухнути!
Унікальний McLaren зняли в Чорнобилі. Відео
Наступна стаття Унікальний McLaren зняли в Чорнобилі. Відео

Популярні новини