Яке авто пригнати з США, якщо бюджет покупки 10-15 тисяч доларів: ТОП-10 моделей

17 січня 2020

Бюджет покупки - це перше, від чого відштовхується кожен, хто придивляється для себе автомобіль зі страхових аукціонів Америки. Одні роблять ставку на дешеві транспортні засоби, інші ж мають на меті вибрати нехай і дорожче, але гідне авто. Якщо ви відносите себе до другої категорії і готові заплатити за американський автомобіль близько 10-15 тисяч доларів, тоді можна переходити до підбору моделей.

Пропонуємо ознайомитися з ТОП-10 авто з США від компанії Taurus Group, які можна придбати за такі гроші.
 
10 кращих авто в межах 10-15 тисяч доларів
 
Відразу обмовимося, що бюджет від 10 до 15 тис. Дол. - оптимальний для покупки гідного автомобіля 2014-2018 року випуску з незначними ушкодженнями після ДТП і відносно невеликим підтвердженим пробігом. У цій категорії можна знайти і преміальні седани, і розкішні міські кросовери, і спортивні авто.
 
У десятку кращих машин з американських торгових майданчиків, які можна купити за 10-15 тис. дол. входять:

1. Toyota Camry

2. Lexus IS 200

3. Nissan Rogue SL AW

4. Mazda CX-5 Grand Touring

5. Volkswagen Passat B8

6. BMW 535i xDrive

7. Honda Accord

8. Ford Fusion

9. Jeep Cherokee

10. Hyundai Sonata

Розглянемо кожну модель більш детально.
 
Toyota Camry
 

пригнати с США Toyota Camry

Тойоту Кемрі 2015 року випуску можна придбати приблизно за 12 500 $. Найпопулярніша модель від іменитого японського автоконцерну. Це один з найбільш надійних і безпроблемних автомобілів, які практично не ламаються. За дану ціну можна знайти авто, якому не більше 5 років з переднім приводом, 2,5-літровим мотором і автоматичною коробкою перемикання передач. Середня витрата палива - близько 8 л по трасі і 12 л по місту.
 
Lexus IS 200
 

пригнати с США Lexus IS 200

Розкішний спортивний седан 2014-2016 років випуску можна пригнати в Україну приблизно за 13 000-15 000 $. За ці гроші можна розраховувати на максимально укомплектоване авто: світлодіодні фари, адаптивний круїз-контроль, система моніторингу сліпих зон, курсова стійкість. І все це в комплексі з безкомпромісною надійністю. Нечасто, але все ж на аукціонах можна знайти Лексус ІС 200 в комплектації Business або Sport з пробігом до 100 000 км.
 
Nissan Rogue SL AW
 

пригнати с США Nissan Rogue SL AW

Ніссан Рог - північноамериканський аналог Ніссан Х-Трейл, представленого на ринку Європи. Це повноприводний 5-місний кросовер, оснащений вже в базовій комплектації коробкою-автомат, вентильованими дисковими гальмами, гідропідсилювачем керма, системою курсової стійкості і антиблокуванням. Можна підібрати автомобіль і в більш розширених комплектаціях. Приблизно на 14 000-15 000 $ ви зможете стати власником непоганого авто 2016 року випуску.

Mazda CX-5 Grand Touring
 

пригнати с США Mazda CX-5 Grand Touring
Mazda CX-5 Grand Touring - ще один представник японського автопрому, який можна знайти виключно на ринку США. Авто йде з шкіряним салоном, повним приводом, світлодіодними фарами, акустикою преміум класу, безключовим доступом, клімат-контролем, камерою заднього виду. Приблизний бюджет покупки - 12 000 $ за Мазду СХ-5 2015 року випуску.
 
Volkswagen Passat B8
 

купити авто  Volkswagen Passat B8 с США

Для свого класу - це одне з найкращих німецьких авто. Воно відрізняється відмінною динамічністю на дорозі, досить високим кліренсом, невеликою витратою палива (не більше 7 літрів по трасі при робочому круїз-контроль), просторим салоном, високою шумоізоляцією. Унікальність такого Пасату - спеціальний м'який пластик, який навіть після кількох років експлуатації не буде скрипіти. Стати власником цього преміального седана лінійки 2017 року жителі України можуть за 11 000 $.
 
BMW 535i xDrive
 

купити авто BMW 535i xDrive с США

Німецький седан з об'ємним 3-х літровим мотором потужністю 306 к.с. з турбонаддувом. Це і є BMW 535i xDrive. До 100 км / год авто розганяється всього за 6 секунд. На ринку США ця модель представлена ​​як з 6-ступінчастою механічною коробкою перемикання передач, так і з 8-ступінчастим автоматом. Встановлено 3 режиму поїздки: Еко, Комфорт, Спорт. Велика частина машин йде з підігрівом всіх сидінь, датчиком дощу, клімат-контролем. Середня вартість авто 2014 року - 14 000 $.
 
Honda Accord
 

 Honda Accord купить из США

Японський седан преміум класу 2016 року і з пробігом до 100 тис. Км можна пригнати в Україну всього за 10 000 $. Машина оснащена двигуном на 2,4 літра, автоматичною КПП, величезною кількістю передових опцій, в тому числі і тих, що відповідають за безпеку водіння. Плюс до цього - висока комфортність салону і розкішний, легко впізнаваний дизайн.
 
Ford Fusion
 пригнати з США під замовлення Ford Fusion
Форд Фьюжн 2018 року випуску з мінімальним пробігом може стати вашим приблизно за 14 000 $. Він приваблює покупців якісною обробкою салону, оцинкованим кузовом, які не піддаються гниттю, передовим високотехнологічним обладнанням. У цій лінійці представлені машини в різних комплектаціях, в тому числі і гібриди.
 
Jeep Cherokee
 Jeep Cherokee пригнати під замовлення з США
Відмінне рішення для тих, кого приваблює злегка агресивний і чисто «американський» дизайн. Авто відрізняється великим кліренсом, відмінною шумоізоляцією, просторим салоном, надійним мотором, перевіреним часом. Це автомобіль, який витримає тривалу експлуатацію в умовах далеких від ідеальності українських доріг. Джип Черокі з пробігом близько 100 тис. Км. 2016 роки з незначними ушкодженнями можна купити за 12 000 $.
 
Hyundai Sonata
 придбати Hyundai Sonata з Америки
Один з кращих представників південнокорейського автомобільного бренду, який підкорив американців своїм люксовим дизайном і цілком лояльною вартістю. В рамках 10-11 тис. $ можна розраховувати на авто після одного власника з пробігом до 100 тис. км, бите по дотичній або з боковим ударом у водійські двері. Вагомий «плюс» авто - невисоке споживання палива (до 7 л за містом).
 
Пригнати будь-який з цих автомобілів, а також будь-яку іншу модель «під ключ» зі страхових аукціонів США допоможуть фахівці компанії Taurus Group. За додатковою консультацією зверніться до менеджерів по телефону або онлайн, через стандартну форму зв'язку.

Попередня стаття Електричне НЛО-таксі від Porsche
Електричне НЛО-таксі від Porsche
Нова Tesla: з'явилося фото секретного хетчбека
Наступна стаття Нова Tesla: з'явилося фото секретного хетчбека

Популярні новини