ОСЦПВ в 2021 році: оформити страховку і заощадити до 25%

8 квітня 2021

1. Оформляйте онлайн 
Оформити поліс ОСЦПВ онлайн на AutoMoto.ua

Світ йде в онлайн і послуги автострахування - не виняток. Тепер оформити ОСЦПВ можна не виходячи з дому та ще й заощадити! Законодавство України гарантує спеціальний коефіцієнт, який робить поліс, оформлений онлайн, дешевшим приблизно на 10%.

Заходьте на AutoMoto.ua, дивіться пропозиції страхових компаній і будьте впевнені - ви не переплачуєте. Оформлення поліса через інтернет економить на послугах агента, друку бланка і виключає будь-яке посередництво, за яке в офлайні доведеться доплачувати. Крім того, ви не витрачаєте час і гроші на поїздку страхову компанію (або навіть не одну, якщо не підійде ціна). 

Після оформлення ОСЦПВ онлайн ви отримуєте поліс на електронну пошту. Він нічим не відрізняється від традиційного паперового і має таку ж силу. Додатковий бонус: ви не загубите, не зіпсуєте і не забудете документ. Електронний поліс завжди доступний в гаджеті, а при необхідності, страхова без проблем надішле його повторно. 

2. Вибирайте страховку з франшизою
Купити страховку з франшизою онлайн

Франшиза поліса ОСЦПВ - це сума, яку винуватець ДТП виплачує потерпілій стороні зі своєї кишені. Компанії пропонують страховку з франшизою від 1000 до 2600 грн. У чому ж вигода? 

Чим більше розмір франшизи, тим дешевший поліс. Так страхові скорочують звернення "по дрібницях". Якщо ви живете в невеликому місті, водите акуратно і готові в разі аварії відшкодувати 1000-2000 грн потерпілому зі власного гаманця, подумайте про економію за допомогою франшизи. Різниця у вартості страховки з нульовою франшизою і франшизою 0,5% - від 20% до 30% На надійність поліса це не впливає. 

Порівняти пропозиції різних страхових допоможе зручний фільтр AutoMoto.ua. Ви можете подивитися всі поліси, відсортувати за будь-яким розміром франшизи або без неї. 

3. Виключіть зайве

Страхування автомобіля онлайн недорого

Перед покупкою страховки онлайн ви можете (і повинні) ознайомитися з переліком додаткових послуг. Чи дійсно ви вам критично потрібні заміна колеса або запуск двигуна при розрядженому акумуляторі? 

Іноді ми переплачуємо тільки через неуважність при оформленні поліса. З іншого боку, не варто відмовлятися від усього: пряме врегулювання прискорить виплату, допомога 27/7 не буде зайвою, як і медична допомога. 

Бонусна порада від AutoMoto.ua: стежте за пропозиціями тижня

Заощадити на автоцивілці допоможе уважність і не відкладання покупки на останній день. Слідкуйте за пропозиціями тижня на AutoMoto.ua - найвигіднішими умовами на поліси для вас. Почніть регулярно переглядати акції хоча б за місяць до закінчення дії актуальною страховки. Так ви завчасно купите дешевий ОСЦПВ, а не перший-ліпший в останню хвилину. 

Отже, де ж обіцяна економія? Підсумовуємо: 10% знижки за оформлення онлайн, 25% (в середньому) за франшизу, від 10% до 30% за перегляд додаткових опцій. 

Попередня стаття Ford відмовляється від виробництва популярного седану: причини та деталі
Ford відмовляється від виробництва популярного седану: причини та деталі
Провали автопрому: 5 майже геніальних рішень
Наступна стаття Провали автопрому: 5 майже геніальних рішень

Популярні новини