Від сьогодні радарів TruCAM стане ще більше: карта розташування

19 вересня 2019

C 19 вересня 2019 року на українських дорогах кількість приладів фіксації порушень TruCAM, що вимірюють швидкість авто, збільшиться до 100 штук. Про це на своїй сторінці в Facebook писав А. Білошицький, заступник начальника ДПП.

Додадуть 17 нових і розширять 8 існуючих ділянок шосе, де будуть використовуватися пристрої TruCAM, - саме там зафіксовано найбільше число ДТП.

У таблицях вказано, де розташовані пристрої вимірювання швидкості TruCAM (червоним позначені нові пункти контролю).

Карта розміщення лазерних пристроїв вимірювання швидкості TruCamПункти розміщення радарів TruCAM (Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська області)Пункти розміщення радарів TruCAM (Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київ, Київська,Кіровоградська, Луганська, Львівська області)Пункти розміщення радарів TruCAM (Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська,Сумська, Тернопільська області)Пункти розміщення радарів TruCAM (Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська,Чернівецька, Чернігівська області)Радари TruCAM почали використовувати на найбільш аварійних ділянках доріг, щоб максимально уникнути порушень ПДР і привчити власників автомобілів до відповідальності. На автомагістралях будуть встановлені дорожні знаки, що повідомляють про відео- і фотофіксацію правопорушень. На території, де є пристрої TruCAM, повинен стояти службовий автомобіль з включеними синіми маячками.

Новітні технології не заважають нашим водіям продовжувати порушувати правила. Нагадаємо, що прилади контролю швидкісного режиму TruCAM почали застосовувати ще з жовтня 2018 року. З того часу патрульна поліція вже винесла 302 тисячі адмінпостанов.

 

Попередня стаття Від ВАЗ до Porsche: на чому їздять народні обранці
Від ВАЗ до Porsche: на чому їздять народні обранці
Существенный недостаток у измерителях скорости - штрафы отменяются!
Наступна стаття Существенный недостаток у измерителях скорости - штрафы отменяются!

Популярні новини