Найкумедніші автомобільні винаходи. Фото

25 лютого 2020

Кожен день ми дізнаємося про нові розробки і технології, причому автомобільна промисловість ні краплі не відстає у цьому плані. Представляємо вашій увазі 8 найкумедніших та моментами навіть божевільних винаходів автовиробників.

1. Телескопічний хвіст, вітрова турбіна і камера зі сльозогінним газом
Удосконалення транспортних засобів телескопічним хвостом цілком виправдано. Така дрібниця допомагає істотно скоротити коефіцієнт опору автомобіля. Як виявилося, подовжена задня частина кузова є найбільш ефективною формою скорочення споживання палива. Цей патент компанії Toyota виглядає як ключ до світлого і прогресивного майбутнього.

Телескопічний хвіст, вітрова турбіна і камера зі сльозогінним газом фото
2. Конвеєр для шопінгу і вбудований електробайк
Тут все зрозуміло без зайвих слів. Якщо вам мало одного автомобіля, під капотом ви завжди зможете знайти електробайк. Мабуть, таким чином Ford хотіли вирішити проблему перевантаженого трафіку.
Конвеєр для покупок мабуть створений для того, щоб прискорити процес розвантаження багажника.

Конвеєр для шопінгу і вбудований електробайк фото
3. Липкий капот і лазерне очищення лобового скла
Липкий капот - це відмінний спосіб захистити пішохода, якщо він потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. У випадку, якщо авто зіб'є людину, вона не постраждає, адже в прямому сенсі прилипне до капоту. Це може здатися повною маячнею, але раніше Buick Regal Tour X пропонував цю функцію клієнтам у США.
Tesla запропонувала використовувати лазери замість двірників для підтримки чистоти лобового скла. Це цілком виправдано, адже деякі системи допомоги водієві (ADAS) від Tesla безпосередньо залежать від оптичних датчиків, тому дуже важливо, щоб під час руху їм нічого не заважало.

Липкий капот і лазерне очищення лобового скла фото

4. Дрон для миття машини
Інноваційна розробка від BMW допоможе позбавити ваше авто від бруду без зайвих зусиль. Дрон все зробить за вас!

Дрон для миття машини фото
5. Вбудована кімната для перемов і підсвічування для пішоходів
Вбудована кімната відмінно підійде заклопотаним бізнесменам, а ось підсвічування для пішоходів - це справжній прорив у забезпеченні безпечного дорожнього руху. Ця ідея безумовно може потрапити у виробництво! Патент належить компанії Uber і являє собою систему світловіддачі для безпілотного авто. Однак залишаються невирішені питання. Наприклад, як машина зможе розуміти наміри пішоходів та інших учасників дорожнього руху. Ну і як безпілотний автомобіль буде повідомляти про свої дії людям?

Вбудована кімната для перемов і підсвічування для пішоходів фото
6. Поворотний кузов і функція вертикального паркування
Toyota запропонувала вберегти автомобілістів від угону за допомогою вивільнення сльозогінного газу всередину автомобіля. Для цього "іммобілайзер" повинен виявити "незаконний" запуск мотора.
Функція вертикального паркування звучить кумедно, проте незрозуміло, який в цьому сенс.

Поворотний кузов і функція вертикального паркування фото
7. Перегородка для дітей
Можливо, це рішення для сімей, в яких діти не дуже дружні. Звичайно, буває всяке, але виглядає трохи божевільно і безглуздо.

Перегородка для дітей в автомобілі фото
8. Вбудований туалет і кав'ярня
Виглядає зручно. Це явно допоможе уникнути зайвих зупинок під час тривалих поїздок. Однак мало хто стикався з такою необхідністю в повсякденному житті.

Вбудований туалет і кав'ярня в автомобілі фото

Попередня стаття Інноваційна розробка: КамАЗ без кабіни
Інноваційна розробка: КамАЗ без кабіни
В Україні водія позбавили прав за несплату аліментів
Наступна стаття В Україні водія позбавили прав за несплату аліментів

Популярні новини