Седани 2022: короткий огляд новинок на авторинку

29 грудня 2021

Клас седанів ще живий. І збереже актуальність на найближчий час. Моделі, які з'являться на авторинку в 2022 році це чудово підтверджують. Ось що чекати тим, хто віддає перевагу седанам. 

Hyundai Elantra N

купити седан Хюндай Елантра на автобазарі

Elantra - відмінний автомобіль, але якщо ви хочете справжнього драйву, зачекайте на появу версії N. Седан пропонує 2,0-літровий двигун з турбонаддувом потужністю 276 кінських сил і спортивно налаштовану підвіску. Всі оцінять маневреність та швидкість Elantra N, а для фанатів водіння є варіант із механічною коробкою передач.

Cadillac CT5-V Blackwing

придбати седан Cadillac CT5-V Blackwing на авторинку

CT5-V Blackwing – абсолютний седан-монстр, який названий найпотужнішим авто брендом в історії. І, ймовірно, це остання модель V8 з наддувом від Cadillac. Автомобіль отримує 6,2-літровий двигун V8 з наддувом, який видає 668 л. і доступний лише із заднім приводом. CT5-V Blackwing розганяється до 100 км/год на годину за 3,4 секунд з автоматичною коробкою передач і не обмежений в максимальній швидкості. 

BMW M5 CS

продаж седану BMW M5 CS на автобазарі

M5 CS з його 4,4-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом та потужністю 627 к.с. В даний час є найпотужнішою пропозицією BMW. На додачу модель важить менше, ніж звичайний M5 Competition. Салон M5 CS – це зразок спортивної розкоші, в якому є всі необхідні технології, які можуть знадобитися.

Honda Civic Si

знайти оголошення про продаж Honda Civic Si

Нове покоління Civic означає, що генерація Si вже на підході. Ключовими інгредієнтами відмінного Civic Si є всі зручності та доступність Civic, але з достатньою кількістю налаштувань, щоб водії із задоволенням сідали за кермо. 1,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом має потужність 200 к.с., а потужність передається через шестиступінчасту механічну коробку передач з коротким ходом. 

Mercedes-Benz EQS

купити нову модель Mercedes-Benz EQS в Україні

Якщо вам подобається Mercedes S-Class з усією розкішшю і технологіями, але більше не хочете відвідувати заправку, вам знадобиться Mercedes-Benz EQS. Седан приводять у рух два електродвигуни загальною потужністю 516 к.с. Проте список технологій неймовірний. Основні фішки моделі: система кермового керування задньою віссю, що дозволяє розвертати довгий седан на 180 градусів, як компактний автомобіль, 56 дюймів екранного простору всередині, система об'ємного звучання Burmester 3D та додатковий проекційний дисплей з доповненою реальністю.

Audi RS3

нова модель Audi RS3 параметри

Новий седан A3 2022 стане трохи ширшим і довшим, з модернізованими технологіями, більшою ефективністю під капотом і повною зміною стилю. "Заряджена" версія RS3 виглядає не менш вражаючою. RS початкового рівня оснащена 2,5-літровим рядним п'ятициліндровим двигуном з турбонаддувом, потужністю 394 кінські сили. Розгін до 100 км/год займає 3,8 секунди. Шасі можна модернізувати за допомогою пакета RS Dynamic, до якого входить режим дріфту, керамічні гальма, а також адаптивна підвіска з активними амортизаторами. 

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

купити седан Альфа Ромео Джулія Quadrifoglio на автобазарі

Отже, ви хочете щось, що можна порівняти з BMW M3? Разом з тим вам потрібно більше стилю? Що ж, Giulia Quadrifoglio відповідає всім цим вимогам. 2,9-літровий двигун V6 з подвійним турбонаддувом розвиває 505 к.с. та робить седан неймовірно швидким. Його балансування майже ідеальне, а налаштована активна підвіска - витвір мистецтва. Так, коментарі про ненадійність італійської моделі мають місце, але є причина, через яку люди все ще купують Giulia Quadrifoglio. Це задоволення від машини.

Теги:
седан
Попередня стаття Перші подробиці: огляд оновлень Mazda у 2022 році
Перші подробиці: огляд оновлень Mazda у 2022 році
3 секрети чистих фар для економних та практичних автомобілістів
Наступна стаття 3 секрети чистих фар для економних та практичних автомобілістів

Популярні новини