Тепер українці зможуть скаржитися на стан доріг: програма від Укравтодору

1 березня 2020

Укравтодор втілив мрію багатьох українських автомобілістів - презентував інтерактивну карту України, за допомогою якої кожен бажаючий зможе поскаржитися на стан доріг у режимі онлайн. За допомогою цієї карти також можна буде спостерігати за виконанням заявки. Тепер можна бути повністю впевненим, що відправлена ​​скарга буде розглянута, а не нагло проігноровано.

На даний момент інтерактивна карта доступна в тестовому режимі. Розробники Державного агентства автомобільних доріг все ще активно займаються удосконаленням системи. Знайти карту можна на сайті Укравтодору.

Інтерактивна карта доріг України фото

Цей сервіс створений цілеспрямовано для того, щоб українці могли безпосередньо впливати на стан доріг у країні. Раніше у водіїв не було можливості оперативно інформувати про проблеми на трасах. Тому є надія, що впровадження інтерактивної карти прискорить час реагування представників Укравтодору на скарги громадян.

Крім цього, новий сервіс пропонує спостерігати за рухом техніки і роботою підрядників по ремонту доріг. Ваша заявка не залишиться без уваги!

Нещодавно відремонтовані ділянки, актуальні ремонти і перспективні ремонти відображаються на карті окремо.

Для того щоб "поскаржитися", користувач може зареєструватися через Facebook або електронну пошту. Сервіс дозволяє прикласти фотографію до звернення.

Попередня стаття В Україні планують виробляти батареї для електрокарів
В Україні планують виробляти батареї для електрокарів
"Прокачаний" суперкар злітає на старті. Відео
Наступна стаття "Прокачаний" суперкар злітає на старті. Відео

Популярні новини