Топові схеми автомобільних "розводів" в арсеналі аферистів. ВІДЕО

2 вересня 2019

Часи йдуть, а шахрайство на дорогах не перестає процвітати. Як показує практика, охочих нажитися на "кровних" стає все більше, а схеми автопідстав стають все продуманішими. Досить-таки часто недобросовісні інсценують ДТП настільки професійно, що їм з упевненістю можна вручити "Оскара". Мало того, що цинічні шахраї навчилися вправно провертати свої схеми, так ще і вік аферистів варіюється від юнацького до зовсім літніх людей. Виглядають вони всі по-різному, але у них є одна спільна риса - шахраям потрібно переконати довірливих громадян, що вони винні в те, що сталося і потрібно вирішити проблему прямо на місці, оскільки звернення до правоохоронних органів обійдеться занадто дорого.

Але в епоху розвинених технологій оснащення автомобілів, а конкретніше відеореєстратори, не раз псували злочинцям все плани.
Ось одна з недавніх ситуацій: підбігає доброзичливець, каже. що у вас тече масло рікою, димить двигун або щось подібне і починає похапцем усувати неполадки. Але чи дійсно він допомагає? Відео з реєстратора в автомобілі розкриє всі карти, дивимося: 

Ще одна проблема, яка виникає після подібних ситуацій, - зникає довіра до людей.

Також пропонуємо подивитися наступну добірку комбінацій "збита жертва" і інші топові підстави пішоходів, що також не втрачають популярність серед шахраїв:

Ще одна їх найпоширеніших схем "відкат назад", на яку і потрапила жінка в наступному ролику: 

Також буде цікаво подивитися як деякі водії справляються з нахабними порушниками: 

Поради, як водіям-новачкам захиститься від автоподстав:
1. Встановіть відеореєстратор, оскільки з відео доказами у вас більше шансів довести невинність.
2. Проявляйте пильність. Якщо якийсь учасник руху викликає у вас підозру - тримайтеся від нього подалі, або взагалі зупиніться.
3. Якщо все-таки шахраї зловили вас на гачок і ДТП сталося, то відразу ж звертайтеся в поліцію, не погоджуйтесь на "мирні переговори" на місці. Тим більше не ведіться на вмовляння відійти або від'їхати від місця аварії.

Попередня стаття Поховайте мене у Туманному Альбіоні: в Європі знайшли кладовище автомобілів Лада
Поховайте мене у Туманному Альбіоні: в Європі знайшли кладовище автомобілів Лада
Поки власник був у відпустці, Tesla самостійно заробляла і витрачала гроші
Наступна стаття Поки власник був у відпустці, Tesla самостійно заробляла і витрачала гроші

Популярні новини