Toyota Land Cruiser Prado 2024 стане турбогібридом?

7 липня 2023

Вибрати новий Тойота Ленд Крузер Прадо

Цей культовий рамний позашляховик вже давно має власне коло відданих шанувальників. Саме тому, компанія Toyota нарешті вдосконалила попередню модель Toyota Land Cruiser Prado, яка не зазнавала суттєвих змін з 2009 року.

За інформацією з інсайдерських джерел, дебют довгоочікуваної нової версії планується виробником ближче до кінця 2023 року.

З огляду на високу популярність авто, ця інформація викликає багато емоцій серед фанатів культового рамника та породжує багато припущень і прогнозів. То ж, яким буде новий Prado? 

З огляду на неофіційні рендери бестселера, які нещодавно з’явилися у мережі, дизайн авто залишиться впізнаваним, хоча і зазнає низки змін. Новий Prado дуже нагадуватиме Lexus GX 2024 року, оскільки використовуватиме ту ж саму рамну платформу. 

Культовий позашляховик і в майбутньому матиме характерний «квадратний» вигляд, проте, вигідно відрізнятиметься від попередника цілою низкою інновацій та прогресивних технологій. Дизайн автомобіля, як і раніше, кидатиме виклик бездоріжжю, буде втіленням прихованої сили, високої прохідності і екстремального драйву. А якщо вас цікавить класична модель Toyota Land Cruiser Prado перегляньте український авторинок Mymycars.

Якою буде нова модель Тойота Ленд Крузер Прадо

Що стосується зміни технічних характеристик нового Toyota Land Cruiser Prado, згідно інформації, опублікованої японським виданням «Best Car Web», позашляховик буде оснащений силовою установкою i-Force Max з бітурбованим ДВС V6, що працює в тандемі з сучасним електричним двигуном та автоматичною трансмісією на 10 швидкостей. Орієнтовна потужність нової версії бестселера складатиме 443 к. с. та 790 Нм крутного моменту.
Тому, найвірогідніше, що новий позашляховик буде турбогібридом, що мало б покращити динамічні показники і ходові характеристики автомобіля.

Установка вперше була встановлена і випробувана в дії на попередній новинці бренду – моделі Toyota Tundra.Згідно з інтригуючими анонсами виробника модель дебютуватиме на трьох ключових ринках: Сполучених Штатах Америки, в Японії та Європі. 

За 14 років існування на автомобільному ринку, культовий позашляховик здобув багато прихильників завдяки здатності долати навіть найскладніші випробування на бездоріжжі.  Він забезпечує відмінну прохідність та контроль над керуванням в будь-яких умовах.

То ж, сподіваємося, що нова модель не розчарує своїх прихильників та очікуємо нових подробиць. Сподіваємося вже зовсім скоро нова легенда бездоріжжя з’явиться в автосалонах офіційних дилерів.

Попередня стаття Компактні електромобілі для великого міста: список моделей
Компактні електромобілі для великого міста: список моделей
Багажник на даху автомобіля. Що потрібно знати водію?
Наступна стаття Багажник на даху автомобіля. Що потрібно знати водію?

Популярні новини