Водії зможуть ділитися ситуацією на дорогах через додаток Google

22 жовтня 2019

У додатку Google Maps з'явився ряд нових опцій, які дозволяють користувачам дізнатися стан дорожнього руху. Функція вже доступна для власників пристроїв на iOS і Android.
Окремо відзначимо інший навігаційне додаток від Google - Waze, доступний на ринку вже кілька років. Функції Waze особливо корисні для пошуку альтернативного маршруту в разі ДТП. Waze працює завдяки точним нотаткам і повідомленням від учасників дорожнього руху.
Водії, які використовують Google Maps, можуть просто натиснути на «плюс» під час навігації, щоб залишити свій нотаток про стан дорожнього руху. Наприклад, автомобіліст може повідомити про аварійну ситуацію, закриття смуги руху, швидкісну пастку і про будь-який інший об'єкт на трасі.
додаток Waze від Google буде повідомляти від про стан на дорогахДо слова, влада вже висловлювали своє невдоволення, що автомобілісти можуть ділитися такого роду інформацією через додаток Waze. У Департаменті поліції Нью-Йорка навіть зажадали, щоб Google видалили цю функцію зі свого додатка.
Спочатку додаток працював тільки в деяких містах, але з часом поширився практично на всі регіони. 

Попередня стаття Цього вас не навчать в школі
Цього вас не навчать в школі
Який привід краще?
Наступна стаття Який привід краще?

Популярні новини