Огляд тест-драйву: Ford Edge 2020

30 жовтня 2020

Ford Edge 2020 року - середньорозмірний позашляховик. Авто може похвалитися різким прискоренням і хорошим управлінням. У ньому достатньо місця для пасажирів і вражаючий обсяг вантажного простору для свого класу. Інформаційно-розважальна система Ford зручна і проста у використанні, але має застарілий вигляд.

Новий Ford Edge 2020 на дорозі

Нове в 2020 році 

  • Двозонний автоматичний клімат-контроль тепер в стандартній комплектації.

Кому варто купити? 

Кросовер Форд Едж підійде для тих, хто їздить з сім'єю або компанією, часто виїжджає за місто. 

Нове або б/у авто? 

Кросовер Форд Едж не отримав серйозних змін у 2020 році. Став стандартним двозонний автоматичний клімат-контроль, в іншому автомобіль практично не змінився. Edge 2019 майже ідентичний нової моделі і, ймовірно, дешевше. Якщо оновлення 2020 року року вас не цікавлять, пошукайте Edge 2016 2017 або 2018, щоб заощадити ще більше грошей.

Ford Edge або Mazda CX-9?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Мазда CX-9 має відмінну продуктивність для середньорозмірного SUV. У обох позашляховиків комфортна їзда, але їздити на CX-9 в цілому приємніше. У Mazda якісніше інтер'єр, ніж у Ford. Інформаційно-розважальна система CX-9 простіше у використанні, тому що має чітко позначені кнопки та фізичні клавіші управління. Android Auto і Apple CarPlay входять в стандартну комплектацію всіх моделей Edge, а в CX-9 вони є необов'язковими. Інша істотна відмінність між цими суперниками: CX-9 вміщує сім осіб в трьох рядах, а дворядний Edge - лише п'ять. Mazda - краща покупка в цілому.

Ford Edge або Ford Escape?

Ford Escape повністю перероблений в 2020 році. Хоча автомобіль знаходиться в компактному класі SUV, має просторе заднє сидіння, майже таке ж, як у Edge. Проте, багажник Ford Edge 2020 

на 162 літра більший, ніж у Escape. Обидва кросовера можуть похвалитися однаковим стандартним і додатковим обладнанням безпеки, і обидва мають альтернативний двигун. Edge на кілька тисяч доларів дорожче Escape і ці витрати важко виправдати. 

Салон

Ford Edge - п'ятимісний кросовер. На обох рядах сидінь пасажирам просторо, сидіння водія забезпечує хороший круговий огляд. 

У стандартну комплектацію входять тканинна оббивка і регульоване по 10 параметрам сидіння водія. Додатково доступні:

  • обшивка зі штучної або натуральної шкіри, 
  • електропривод пасажирського сидіння, 
  • підігрів і вентиляція передніх сидінь, 
  • підігрів задніх сидінь,
  • сидіння водія з "пам'яттю", 
  • шкіряна обшивка керма, 
  • підігрів, можливість повороту і висунення з підсилювачем керма. 

Ford Edge має пару комплектів кріплень дитячих автокрісел. Середнє сидіння оснащене страхувальним ременем.

Більшість матеріалів в інтер'єрі Edge вражають якістю, а конструкція виглядає міцною. Салон має відмінну шумоізоляцію. 

Багажник Ford Edge 2020 - 1110 л, а якщо другий ряд складний - 2078 л. Навантажувальний майданчик низька, тому легко завантажувати/розвантажувати важкі предмети. З іншого боку, задні сидіння не складаються повністю, тому перевозити великогабаритний вантаж складніше.

Стандартно кросовер Форд Едж оснащений інформаційно-розважальною системою Ford SYNC 3, яка складається з 8-дюймового сенсорного екрану, Android Auto, Apple CarPlay, Amazon Alexa, супутникового радіо, точки доступу Wi-Fi, двох портів USB і стереосистеми з шістьма динаміками. Фізичні кнопки на центральній консолі маленькі і не дуже добре позначені. 

Відео тест-драйв Ford Edge 2020 року

Технічні характеристики 

Ford Edge 2020 має 2,0-літровий чотирициліндровий 250-сильний двигун з турбонаддувом. Edge бадьоро стартує з місця, а його стандартний восьмиступінчастий "автомат" забезпечує плавне і своєчасне перемикання передач. 

Альтернативний двигун - орієнтований на продуктивність 2,7-літровий EcoBoost V6 з подвійним турбонаддувом і потужністю 335 кінських сил. 

Витрата палива Ford Edge 2020 з стандартним переднім приводом 11,2 л на 100 км в місті і 8,1 л на 100 км на шосе.

З двигуном EcoBoost Edge витрата бензину Ford Edge 2020 12,4 л на "сотню" в місті і 9,0 л на шосе.

Безпека

У стандартну комплектацію Edge 2020 входить набір функцій допомоги водієві Ford Co-Pilot360: попередження при лобовому зіткненні, автоматичне екстрене гальмування, моніторинг сліпих зон, попередження про перехресне русі ззаду, попередження про виїзд з смуги руху, допомога в утриманні смуги руху і автоматичний дальній світло фар. Гальмування після зіткнення, задні датчики паркування, камера заднього виду, двірники з датчиком дощу і система Ford MyKey також входять в стандартну комплектацію. MyKey дозволяє встановлювати обмеження швидкості і гучності.

Розміри і вага 

Розміри Форд Едж: довжина - 4,77 м, висота - 1,73 м, ширина - 1,92 м, колісна база - 2,84 м. Маса авто - 1253 кг. 

Можливі комплектації 

Ford Edge 2020 доступний в чотирьох комплектаціях: SE, SEL, Titanium і ST. Три нижні варіанти оснащення стандартно передньопривідні з чотирьохциліндровим двигуном з турбонаддувом. Ford Edge ST - повнопривідний з двигуном V6 з турбонаддувом.

У Ford Edge SE 2020 року ви отримаєте тканинну оббивку, регульоване по 10 параметрам сидіння водія, двозонний автоматичний клімат-контроль і доступ без ключа, стандартні функції безпеки та інформаційно-розважальну систему SYNC 3.

SEL - це компроміс між ціною і функціями. До оснащення версії SE додається з оббивка зі штучної шкіри і передні крісла з підігрівом. 

Ford Edge Titanium включає в себе оббивку з натуральної шкіри, пасажирське сидіння з електроприводом, рульове колесо з підігрівом, водійське сидіння з "пам'яттю", стереосистему Bang & Olufsen з 12 динаміками, бездротову зарядку пристрою, дистанційний запуск, побутову розетку і передні датчики паркування.

Ford Edge ST має двигун V6 і повний привід. Оздоблення салону таке ж, як у версії ST. 

Поліпшите характеристики нового Ford Edge, замовивши додаткові пакети опцій. 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen Passat 2020
Volkswagen Passat 2020 на дорозі
Оновлений BMW X6 2020 року
Наступний огляд Огляд тест-драйву: BMW X6 2020