Газель NEXT ЦМФ А31R23-60 ST/SA, 2018 р.в.
15 605 $
Продано

Газель NEXT ЦМФ А31R23-60 ST/SA, 2018 р.в.

А31R23-60 ST/SA
Можливо, шахрай
Продано
Знайдено 14.02.2018
ID: 19091071

Інформація від власника

Оголошення від Автосалон
Коробка передач Ручна / Механіка
Тип палива Бензин
Двигун 2.69 л
Привід Передній
Тип кузова Фургон
Колір Інший
Кількість дверей 3
Дата публікації 14.02.2018
Продано

Коментар продавця

Суцільнометалевий кузов Газелі NEXT складається з шістдесяти восьми повністю оцинкованих і шістнадцяти пластикових деталей, що гарантує відсутність наскрізної корозії протягом 8 років без обмеження пробігу.
Сучасні технічні рішення, комплектуючі від провідних світових виробників, строгий контроль якості та уважне ставлення до кожної деталі дозволили встановити повноцінну гарантію на автомобіль - 3 роки або 150 тис. Км пробігу при міжсервісний інтервалі в 20 тис. Км. І це найкраще з пропозицій для комерційної техніки.
Троссових держатель запасного колеса
Тросовий держатель запасного колеса дозволяє демонтувати запасне колесо без застосування додаткових інструментів.

Лючок бензобака з відкриттям з салону

Закривається люк бензобака покращує антивандальні якості. Відкриття люка проводиться з салону, ручка розміщена на стійці за кріслом водія.


посилена рама

Рама повністю пристосована до роботи в російських дорожніх умовах і розрахована під збільшене навантаження, що підтверджено численними випробуваннями. Міцність рами підвищена завдяки введенням двох підсилювачів. Зниження деформації при навантаженні підвищує надійність конструкції. Рама має катафорезного покриття.

Простора зсувні двері

Максимальна ширина отвору задніх дверей, висота від підлоги до стелі - без «мертвих» зон. Широка і висока зсувні двері, оснащена новим надійним механізмом фірми Rollmech Automotiv, полегшує процес завантаження-розвантаження.


Інтер'єр і комфорт

Ми приділили багато уваги функціональності і ергономіки салону, адже від стану і настрою водія залежить ефективність і безпеку перевезень.


двигун

Бензиновий двигун Evotech - спільна розробка Групи ГАЗ і фірми Tenergy - провідної компанії по розробці та інжинірингу силових агрегатів з Південної Кореї.


Ходова

Вперше на автомобілях NEXT впроваджений дистанційний привід КПП від фірми ATSUMITEC TOYOTA TSUSHO RUS. Дистанційне керування КПП на приладовій панелі покращує ергономіку місця водія, виключає вібрації на ручці перемикання КПП, знижує шуми при роботі приводу і збільшує чіткість включення.

Оригінальна конструкція задньої підвіски, що включає в себе новий підресорник і сучасні амортизатори фірми MANDO зі зміненою схемою кріплення, забезпечує підвищену стійкість на дорогах і плавність роботи вузла при повному завантаженні автомобіля.


Паливний бак збільшеного об'єму

В автомобілі встановлений новий 80-літровий паливний бак із пластику, завдяки чому зріс запас ходу на одному повному баку. Використання пластика дозволило зменшити власну вагу конструкції, а також підвищити антикорозійні властивості. Поліпшено точність показників запасу пального.


Принципово нова гальмівна система

Гальмівна система ГАЗель NEXT має триразовий запас міцності і рекордні показники гальмування. Гальмівні механізми від фірми MANDO, вакуумний підсилювач і система АБС 9-го покоління від фірми BOSСH.
Вентильовані дискові гальмівні механізми коліс забезпечують високу ефективність гальмування і як наслідок - більш короткий гальмівний шлях.

Автомобіль оснащений сучасною системою безпеки: антиблокувальна система ABS дозволяє підвищити курсову стійкість і не допустити втрати контролю над автомобілем при екстреному гальмуванні.


Захист вантажного відсіку

Оббивки боковин підлоги вантажного відсіку з ДВП з декоративним покриттям і фанерний настил підлоги товщиною в 9 мм в базовій комплектації автомобіля захищають поверхню кузова від стирання і пошкоджень.