SsangYong XLV DLX, 2018 р.в.
18 349 $
Продано

SsangYong XLV DLX, 2018 р.в.

DLX
Можливо, шахрай
Продано
Знайдено 17.07.2018
ID: 20926759

Інформація від власника

Оголошення від Автосалон
Коробка передач Автомат
Тип палива Дизель
Двигун 1.6 л
Привід Передній
Тип кузова Позашляховик / Кросовер
Колір Інший
Кількість дверей 5
Дата публікації 17.07.2018
Продано

Коментар продавця

Натхнення

Автомобіль названо ім'ям італійського містечка Tivoli, відомого красою місцевості, в якій він розташований. Мальовничий курорт з багатою культурною спадщиною і садами в палаці Вілла д'Есте дав назву і іншим визначним пам'яткам світу, наприклад, Садам Тіволі в Копенгагені. Для компанії SsangYong новий Tivoli став втіленням натхнення і захоплення стилем і гармонією.
Tivoli - новий кросовер з динамічним урбаністичним дизайном для цінителів індивідуальності, простору і практичності! Tivoli - потужний, комфортний, надійний і динамічний автомобіль для міста. Tivoli- перший кросовер B-класу SsangYong, створений на основі філософії "Надійний, особливий, вищої якості". Tivoli розроблений на новій платформі, з новим кузовом, двома типами (бензиновий і дизельний) нових двигунів. Перевагами автомобіля є передові системи безпеки, просторий салон, багатий набір стандартного і опціонального оснащення.


Екстер'єр

Tivoli відрізняється динамічним міським виглядом і сучасними силуетом. Він став втіленням ритмічної хвилі нової мови дизайну SsangYong: "Обсяг, народжений природою" - ритмічний, динамічний, шляхетний. Лінії, навіяні архітектурою сучасного міста, поєднуються з плавними, акуратними лініями, характерними для природи.


інтер'єр

Сучасний інтер'єр нового кросовера з елементами розкоші виглядає надзвичайно стильно і сучасно. В ході розробки увагу було акцентовано на можливостях підключення мобільних пристроїв і створення стильного і практичного інтер'єру з значними розмірами простору для багажу. Ширина салону Tivoli (1795 мм) є однією з найбільших в класі. Компактний, але розкішний інтер'єр відрізняється найбільшим в класі корисним об'ємом. Щоб підкреслити ширину передньої панелі, використаний образ розпростертих крил птаха.


Кольорова гама

Tivoli пропонує вісім кольорів кузова, а також п'ять двоколірних комбінацій кузова і даху, що підкреслюють стиль і індивідуальність. Пропонується інтер'єр з бежевою або чорною обробкою. В обох випадках може використовуватися тканину преміум-класу, Термополиуретан / тканину або натуральна шкіра високої якості.


силові агрегати

Нові силові агрегати Tivoli відрізняються компактністю, високою ефективністю і надійністю. За три роки розробки випробування прототипів проходили в діапазоні від -42 до 50 ° С, а гальмівна система випробовувалася на висоті до 4000 м над рівнем моря.

Обидва двигуни відповідають нормам Євро 6. Бензиновий агрегат e-XGi160 потужністю 128 к.с. відрізняється особливо низькою витратою палива, а 115-сильний дизель e-XDi160 - відмінною тягою в великому діапазоні оборотів. Автомобіль також пройшов випробування на відповідність німецькому стандарту якості і надійності DIN, аналогічні тим, що проводяться європейськими виробниками преміальних автомобілів.


Ходові якості

Система Smart Steer - дозволяє вибрати один з трьох режимів роботи рульового управління - нормальний, комфортний і спортивний. Водій може вибирати чутливість рульового управління в залежності від конкретних умов руху. Ця система забезпечує максимальну безпеку і комфорт під час паркувальних маневрів і при русі в місті на низькій швидкості з частими зупинками, а також на швидкісних шосе.

Позашляхові можливості

Система повного приводу, що рідко зустрічається в цьому сегменті ринку, значно підвищує позашляхові можливості Tivoli. Дорожній просвіт 167 мм, кут в'їзду 20,8 °, кут з'їзду 28,0 ° і кут рампи 18,7 ° гарантують гарну прохідність кросовера, коли він опиняється за межами дороги.

Безпека

Висока жорсткість кузова Tivoli була досягнута за рахунок застосування високоміцних сталей (HSS) (71,4%), в тому числі вдосконалених високоміцних сталей (AHSS) (40%), що унікально для цього сегмента кросоверів. Для підвищення рівня пасивної безпеки в 10 основних зонах використовується сверхвисокопрочная сталь, що отримується методом гарячого формування. Вона набагато міцніше (1500 МПа) сверхвисокопрочной листової сталі (UHSS) (600 МПа), завдяки чому мінімізується деформація кузова в разі аварії.

Оскільки компанія SsangYong приділяє безпеці найпильнішу увагу, Tivoli оснащується сім'ю подушками безпеки: двостадійна фронтальними, бічними подушками, шторками і колінної подушкою безпеки водія.

Вдосконалені ремені безпеки надійно утримують пасажирів на місцях у разі зіткнення. Ефективність системи була додатково підвищена за рахунок подвійних преднатяжителей ременів безпеки.

Комфорт і зручність
В Tivoli переваги кросовера об'єднані з комфортом седана. Завдяки великій ширині салону Tivoli ідеально підходить і для повсякденних поїздок, і для активного відпочинку.
Двозонний клімат-контроль підтримує комфортну температуру в салоні протягом всієї поїздки за рахунок постійного моніторингу температури і вологості зовнішнього повітря. Водій і пасажир переднього сидіння можуть регулювати температуру незалежно один від одного.
pozashlyakhovi mozhlyvosti

Придбати МініКАСКО від
UNIQA

МініКАСКО - простіше та дешевше
Введіть, будь ласка, своє ім’я
Перевірте правильність введення номера
Дякуємо за заявку!
Менеджер передзвонить вам найближчим часом
?

Які ризики покриває?

МініКАСКО доповнить страховий захист, який забезпечує автоцивілка. Покриває менше ризиків, ніж повне КАСКО, наприклад, зіткнення, пожежу, крадіжку, тому дешевше у 3-4 рази.

?

Для яких авто підходить?

Підійде для авто віком до 15 років, незалежно від марки та моделі та вартості, з обмеженням до 30 000 USD. Також не покриваються таксі та авто, які знаходяться у заставі банку.

Відгуки про SsangYong XLV
4.3
на основі 2 відгука
Фото на відгук з оцінкою 4.7   про авто SsangYong XLV 2016 року випуску від автора “Пользователь” з текстом: Достойное авто, в любой момент можно съездить спокойно за город, либо куда нибудь по делам. Пока ...
31.08.2020
4.7

Достойное авто, в любой момент можно съездить спокойно за город, либо куда нибудь по делам. Пока ...

Автор: Пользователь
Дивитися весь відгук
Фото на відгук з оцінкою 3.9   про авто SsangYong XLV 2016 року випуску від автора “Пользователь” з текстом: От кроссовера одно название, это высокий универсал.
07.08.2020
3.9

От кроссовера одно название, это высокий универсал.

Автор: Пользователь
Дивитися весь відгук