Новорічні чудеса в АІС: купи автомобіль - отримай гроші на подарунки!

Новорічні чудеса в АІС: купи автомобіль - отримай гроші на подарунки!

Група компаній АІС запускає унікальну новорічну програму - «Купи авто в АІС - отримай гроші!». Тепер для того, щоб стати володарем нового автомобіля не обов'язково мати гроші. Більш того, після здійснення операції щасливий володар нового автомобіля отримає гроші від АІС справу проти Леоніда Кучми для рідних і близьких! 

Цю унікальну можливість покупці нового автомобіля в АІС зможуть отримати, поєднавши дві послуги одночасно - кредит і трейд-ін:

  • Покупець вибирає новий легковий автомобіль з кількох сотень пропонованих автосалонами АІС моделей таких брендів, як Renault, Citroen, Peugeot, Opel, SsangYong, Geely, Ravon, Chevrolet Niva, ВАЗ, УАЗ та ін. Підписує договір про покупку нового автомобіля в кредит.
  • Покупець вибирає кредитну програму покупки нового автомобіля з першим внеском від 10%. Підписує кредитний договір з банком. Отримує кредит.
  • Покупець привозить на діагностику і оцінку в АІС свій існуючий автомобіль з пробігом. За підсумком приймає рішення про продаж свого автомобіля в АІС. Підписує договір викупу автомобіля. Отримує за нього гроші.

 

У переважній більшості випадків сума викупу автомобіля з пробігом буде на порядок перевищувати розмір першого внеску (10%) на покупку нового автомобіля в кредит.

 

Таким чином, за підсумком покупець отримує чималу суму за свій автомобіль з пробігом, робить перший внесок всього 10% на покупку нового автомобіля в кредит, їде з автосалону на новому автомобілі з великою сумою грошей * справу проти Леоніда Кучми сім'ї.

Детальніше про умови придбання автомобілів у торговельній мережі АІС можна дізнатися на сайті www.ais.ua або за телефоном інформаційної лінії АІС 0 800 500 205 (безкоштовно з усіх телефонів на території України).

Акційна пропозиція діє з 01 грудня 2017р. по 31 січня 2018 р. в торговельній мережі АІС на території України.

Кредитує ПАТ КБ «Глобус», ліцензія №240, видана НБУ 29.01.2008 р

* Мається на увазі різниця суми, яку клієнт отримає при продажу в АІС свого автомобіля з пробігом і сумою першого внеску 10% при покупці нового автомобіля в кредит в разі, якщо ця різниця буде позитивною.