Оригінальні моторні мастила SKODA

Оригінальні моторні мастила SKODA

Доступні ціни світового бренду


Акцію продовжено до 31 жовтня 2016 року!


У сервісній дилерській мережі SKODA діє знижка до 30%* на моторні масла і знижка до 40%* на масляні фільтри.

 

Акція включає:

  •  масла моторні 5W40
  •  фільтри масляні

Переваги оригінальних моторних масел:

  • Високий рівень надійності під час «холодного старту»
  • Висока термостійкість
  • Дотримання стандартів якості VW Group
  • Відмінні мастильні властивості, навіть в екстремальних кліматичних умовах

А також до кінця року продовжено акцію «Не змінюйте звички Вашої SKODA»**.
Повний асортимент і вартість запчастин, аксесуарів, масел і фільтрів для Вашої моделі SKODA Ви можете уточнити у Вашого сертифікованого дилера.

 


* Знижка в розмірі до 30% від рекомендованої дистриб'ютором поточної роздрібної ціни на моторні масла, до 40% від рекомендованої поточної вартості масляних фільтрів. Розмір знижки уточнюйте у Вашого сертифікованого дилера.

** Знижка в розмірі до 40% від рекомендованої дистриб'ютором поточної роздрібної ціни на запасні частини, до 20% від рекомендованої поточної вартості ТО.
Знижка на ТО поширюється на обслуговування фізичних та юридичних осіб. Розмір знижки уточнюйте у Вашого сертифікованого дилера.

 

Спеціальна пропозиція діє на всій території України, крім АРК, а також тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. Кількість товару за спеціальною пропозицією обмежена. Пропозиція діє у сертифікованого дилера SKODA в Україні, повний список і адреси знаходяться на сайті: www.eurocar.com.ua, який самостійно визначає остаточну вартість запасних частин для кінцевого споживача. Період акції 13.06.2016 - 31.10.2016.