РОЗШИРЮЙ СВОЮ ЗОНУ КОМФОРТУ З ВИГОДОЮ ДО 100 000 ГРН. РАЗОМ З MITSUBISHI

РОЗШИРЮЙ СВОЮ ЗОНУ КОМФОРТУ З ВИГОДОЮ ДО 100 000 ГРН. РАЗОМ З MITSUBISHI
Офіційний дилер Mitsubishi Motors "Соллі Плюс Харків", офіційний дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi в Україні, заявляє про спеціальні умови придбання авто. Тепер японські позашляховики доступні з вигодою до 100 000 грн*, що, безумовно, стане приємною новиною для тих, хто планує придбати автомобіль перед весняно-літнім сезоном та активно подорожувати. Дані умови будуть діяти протягом квітня 2019 р.
 

Так, флагманський позашляховик Pajero Sport с дизельним двигуном 2,4 л в комплектації Ultimate, доступний з с максимальною вигодою до 100 000 грн* по ціні 1 208 000 грн. Це саме той автомобіль, що дозволить вам обирати навіть не дорогу, а напрямки – і, будьте певні, він довезе! Міцна рамна конструкція та повний привід Super Select 4WD із понижуючим рядом та блокуванням диференціалів забезпечують максимальну всюдихідність на бездоріжжі. А турбодизельний двигун 2,4 л 181 к.с. вражає не тільки потужністю, а й економією палива.

Компактний кросовер ASX в максимальній комплектації INSTYLE з дволітровим бензиновим двигуном доступний з вигодою 94 000 грн по ціні 695 000 грн. Кросовер зі спортивною зовнішністю порадує комфортним салоном з  сиддіннями зі шутчної шкіри з червоним простроченням та мультимедійною системою Mitsubishi Connect, що дозволяє відобразити вміст екрану мобильного телефону на дисплеї мультимедійної системыи У подорожах по будь-яким дорогам також стануть у нагоді системи курсової стійкості та антипробуксовочна система, що допомагають водієві зберегти контроль і керованість автомобіля навіть за складних дорожніх умов.

Один із улюбленців українських водіїв - Mitsubishi Outlander - доступний з вигодою від 16 000 до 68 000 грн. Ціна стартує від 625 000 грн. Уже в базовій комплектації є антиблокувальна система гальмування ABS + EBS, система допомоги при екстреному гальмуванні BRAKE ASSIST, а також система курсової стійкості, що забезпечують передбачуване керування автомобілем навіть на засніженій дорозі.

Зі спеціальними цінами і вигодами на інші моделі автомобілей ТМ «Mitsubishi» можно ознайомитись  за посиланням

 * Мається на увазі надання спеціальної ціни на автомобілі ТМ «Mitsubishi» з вигодою від 1000 грн. до 100 000 грн. в залежності від марки автомобілів. Вказані пропозиції діють у період з 01.04.2019 по 30.04.2019 року включно в офіційній дилерській мережі MITSUBISHI MOTORS в Україні (крім тимчасово окупованих територій та зони проведення ООС), далі – «Територія». Кількість автомобілів з вигодою обмежена, їх зовнішній вигляд може відрізнятися  від розміщеного на рекламних матеріалах.

** Означає надання гарантії на нові автомобілі ТМ «Mitsubishi» строком на 5 років (60 місяців) або 100 000 км пробігу, залежно від того, що настане раніше, з дати першого продажу кінцевому споживачу. На перші 24 місяці обмеження щодо пробігу не застосовується. Пропозиція поширюється на автомобілі ТМ «Mitsubishi» (крім моделі «Outlander PHEV»), придбані в офіційній дилерській мережі MITSUBISHI MOTORS на Території, до 31 грудня 2019 року включно.

Модельний ряд автосалону