Стартував розпродаж седанів FAW B30 «автомат» 2019 р.в. за ціною від 263 900 грн.!

Стартував розпродаж седанів FAW B30 «автомат» 2019 р.в. за ціною від 263 900 грн.!

На найдоступніший на ринку* сімейний седан компакт-класу з коробкою «автомат» - FAW B30 встановлена ще більш вигідна та доступна ціна. Обмежений склад автомобілів 2019 р.в. в комплектації Comfort пропонується всього за 263 900 грн.!* Спеціальна пропозиція діє в торгово-сервісній мережі АІС тільки до кінця місяця.

Більш того, пропонована ціна на автомобіль більш доступна, ніж у багатьох седанів набагато меншого розміру та з механічною трансмісією!

Розміри новинки: 4625 мм. в довжину (однокласниками за розміром є: SKODA Octavia, TOYOTA Corolla, HYUNDAI Elantra, VOLKSWAGEN Jetta), 1790 мм. в ширину та 1500 мм. в висоту, колісна база - 2630 мм. Автомобіль комплектується атмосферним бензиновим двигуном об'ємом 1.6 л. потужністю 109 к.с. при 5500 об./хв. Максимальний крутний момент 155 Нм при 3600 об/хв. Заявлена заводом витрата палива в комбінованому циклі 6.7л/100км. Автомобіль пропонується з автоматичною 6-ступінчастою коробкою передач AISIN (Японія).

В основі FAW B30 лежить платформа PQ32 німецького концерну Volkswagen. Варто також звернути увагу на наявність родинних зв'язків з моторами Volkswagen, який протягом багатьох років є стратегічним партнером компанії.

У всіх пропонованих комплектаціях безпеку водія та пасажирів забезпечують «електронні помічники» - ABS/EBD/ESP/TCS/Brake assistant/Hill Hold Control, а також передні та задні дискові гальма, подушки безпеки для водія і переднього пасажира, автоматичне розблокування дверей в разі аварії, трьохточкові ремені безпеки, задній парктронік, денні ходові LED-вогні та ряд інших. За підсумками краш-тестів C- NCAP FAW B30 отримав максимальні 5 зірок. Комфорт водія і пасажирів забезпечать ергономічні сидіння з комбінованої еко-шкіри, кондиціонер, мультимедійна система з 7-дюймовим сенсорним екраном (Радіо/USB/AUX IN/Bluetooth), кермо з електропідсилювачем, «повний електропакет».

Гарантія на автомобіль складає 3 роки або 100 000 км. пробігу (що настане раніше). Автомобіль можна придбати в кредит, лізинг та Трейд-Ін. ** Поєднавши покупку в кредит / лізинг за програмою трейд-ін покупець отримає можливість придбати новий автомобіль без будь-яких початкових грошових вкладень! Власникам нового FAW B30 доступний безкоштовний асистанський сервіс.

Більше інформації про автомобілі FAW та послуги, що надаються на сайті https://faw.ais.ua або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ


* Зазначена акційна ціна за одиницю товару на 16.01.2020р. Спеціальна цінова пропозиція діє з 16.01.2020р. до 31.01.2020р. в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця. Під самою доступною розуміється ціна на автомобілі в кузові седан з коробкою автомат станом на 16.01.2020р.
** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця