Весняна пропозиція від Автомир Nissan на кросовер Qashqai

Весняна пропозиція від Автомир Nissan на кросовер Qashqai

Отримайте святкову вигоду до 166 050 грн на суперінтелектуальний кросовер Nissan Qashqai в дилерському центрі Автомир Nissan.

Популярний в усьому світі кросовер Nissan Qashqai, який відрізняється широким спектром стильних оновлень — від безкомпромісного дизайну передньої решітки й капота до розкішних нових сидінь, — ніколи ще не мав кращого вигляду й не приносив такого задоволення.

СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ

Інтелектуальні системи Nissan змінять ваш звичний спосіб взаємодії з кросовером Nissan і ви відчуєте підтримку, що додає впевненості під час керування.

Завдяки інтелектуальним технологіям Nissan ви відчуватимете впевненість у потрібну мить. Динамічні технології в новому кросовері Nissan Qashqai, які працюють у фоновому режимі, забезпечуючи Вам додатковий контроль, перетворюють водіння на задоволення — це швидкі, непомітні, але надійні помічники.

ДИЗАЙН САЛОНУ

Отримайте задоволення від комфортного керування з новими сидінням кросовер Nissan QASHQAI із високоякісної чорної тканини або шкіри преміум-класу.

УНІВЕРСАЛЬНЕ БАГАЖНЕ ВІДДІЛЕННЯ

Новий кросовер Nissan QASHQAI легко адаптується. Можна скласти заднє сидіння або організувати цілком пласку поверхню для великого вантажу — використовуйте простір раціонально, щоб зберігати всі речі в порядку.

УМОВИ КРЕДИТУВАННЯ ЗА ПРОГРАММОЙ NISSAN FINANCE

АВАНС 1 РІК 2 РОКИ 3 РОКИ
  Від 60%   0,01%*   0,01%*   6,99%
  Від 30%   0,01%*   6,99%   6,99%
  Від 10%   6,99%   6,99%   6,99%
 
А також фінансування з авансом від 10% строком від 4 до 7 років за ставкою 14,99%.

Дізнавайтесь більше інформації про вигідні умови придбання Nissan Qashqai у дилерському центрі Автомир Nissan, що знаходиться за адресою м.Вінниця, вул. Немирівське ш. 94В або за номером гарячої лінії: 0-800-508-770

Модельний ряд автосалону