Більше не німецький. Куди переїхав новий VW Passat B9?

23 вересня 2020

Німецький Volkswagen більше не розробляє моделі сімейства Passat. Створенням нового Пассата тепер займається чеська Škoda. 

Новинка сімейства Passat має внутрішньозаводський індекс B9. Автомобіль базується на модернізованій модульній платформі MQB. На такій же будують нову Škoda Superb.

Volkswagen Passat В9 в кузові універсал

VW Passat B9 та Škoda Superb подібні не тільки технічно, а й концептуально. Пассат перестає бути седаном. Нове покоління Passat стане ліфтбеком. В лінійці кузовів як і раніше залишається універсал Variant та вседорожній Alltrack. 

Ліфтбек Volkswagen Passat В9

Гама силових агрегатів нового покоління Passat складається з дизельних та бензинових двигунів з функцією підключення гібриду. Автомобілі будуть в передньоприводній та повноприводній версіях. Виробник анонсував трекові та повністю електричні B9. Нове покоління Passat будуть збирати в Словаччині або Чехії, остаточне рішення ще не прийнято. До цього 36 років Пассат випускали в німецькому Емдені. 

Новий Volkswagen Passat В9 2023

Прем'єра VW Passat B9 відбудеться в 2023 році. Поки конструктори створюють новинку, пропонуємо подивитись каталог вже доступних Volkswagen Passat та вибрати автомобіль для себе! 

Попередня стаття 7 аксесуарів, які потрібні в вашому автомобілі
7 аксесуарів, які потрібні в вашому автомобілі
Tiggo 8 PLUS, флагманську модель бренду Chery, презентовано на Пекінському Міжнародному автомобільному салоні
Наступна стаття Tiggo 8 PLUS, флагманську модель бренду Chery, презентовано на Пекінському Міжнародному автомобільному салоні

Популярні новини