Хочете, щоб держава подарувала авто? Відправляйтесь в Нідерланди!

6 лютого 2020

Уряд Нідерландів піклується не тільки про своїх громадян, а й про стан екології. Саме тому кожен нідерландець, який захоче купити новий електромобіль після 1 липня цього року, зможе отримати грошову суму в розмірі 4425 доларів на його придбання.

Причому, якщо громадянин захоче купити б/у електрокар, держава виділить йому 2211 доларів.

Однак варто уточнити, що субсидія в розмірі 4425 доларів буде видана виключно на покупку електромобілів, вартістю до 49 744 доларів. Всі ці кроки зроблені з метою вивести з ринку автомобілі з дизельними і бензиновими моторами. На це в останні роки спрямована політика держави.
Є ще кілька вимог до автомобілів, куплених з наступною компенсацією. Наприклад, щоб отримати право на субсидію, електрокар повинен відповідати державним стандартам і обов'язково бути купленим у дилера. Тобто купити авто за оголошенням в газеті чи журналі не вийде. Таким чином Нідерланди хочуть запобігти і знищити шахрайство.

Крім цього уряд країни розглядає можливість забезпечити громадян додатковим стимулом для покупки електромобілів, а саме забезпечувати оновлення програмного забезпечення і давати гарантію на акумулятори. Більше інформації оголосять найближчим часом.

Попередня стаття Справжня інновація - автомобіль для захисту від коронавірусу
Справжня інновація - автомобіль для захисту від коронавірусу
9 автомобілів з найекономічнішою витратою бензину
Наступна стаття 9 автомобілів з найекономічнішою витратою бензину

Популярні новини