Підбірка найкращих седанів бізнес-класу

20 лютого 2020

Кожен хотів би їздити на автомобілі бізнес-класу. На жаль, не всі можуть дозволити собі придбати таку машину з салону. Однак в Україні прекрасно розвинений вторинний автомобільний ринок. Представляємо вашій увазі підбірку з трьох кращих седанів бізнес-класу, які можна купити на вторинному ринку.

1. Toyota Camry
Toyota Camry - це, напевно, беззаперечний лідер серед середньорозмірних седанів бізнес-класу. Цей автомобіль має стильний дизайн, надійні системи і хороші бензинові мотори. Власники Toyota Camry відзначають, що цей седан відрізняється надійністю. Ви можете вибрати модель з 2,4-літровим мотором, потужністю 170 кінських сил, який приводиться в дію механічною або автоматичною трансмісією на вибір. Якщо вам потрібно більше продуктивності, вибирайте 3,5-літровий двигун із віддачею 280 "коней". Тільки врахуйте, що така комплектація доступна тільки з автоматичною коробкою передач.

Седан бізнес-класу Toyota Camry

2. Hyundai Sonata
За європейськими стандартами Hyundai Sonata більше відповідає класу "E". Це повнопривідний автомобіль із містким салоном. Модель відрізняється не тільки багатим технічним оснащенням, а також стильним мінімалістичним дизайном кузова і інтер'єру. Силові агрегати Hyundai Sonata завжди вважалися надійними і потужними.


Седан бізнес-класу Hyundai Sonata фото
3. Honda Accord

Відзначимо, що Honda Accord із кожним роком стає все краще і краще. А останнє оновлення зробило модель надійнішою і більш технологічною. Honda Accord ідеально підходить як для експлуатації в місті, так і за його межами. Ця іномарка безумовно заслуговує увагу автомобілістів!
У стандартній комплектації Honda Accord доступна з двозонним клімат-контролем, 8-дюймовим інформаційно-розважальним дисплеєм, аудіосистемою з 6 динаміками, круїз-контролем і іншими функціями седанів бізнес-класу.

Дивіться також каталоги:

Седан бізнес-класу Honda Accord фото

Попередня стаття Чергова постанова ВС: водій повинен передбачити дії пішоходів
Чергова постанова ВС: водій повинен передбачити дії пішоходів
У Європі будуть карати повільних водіїв
Наступна стаття У Європі будуть карати повільних водіїв

Популярні новини