З'єднали мистецтво і розкіш: розмалювали нове BMW. Відео

14 лютого 2020

Відомий американський вуличний художник FUTURA 2000 розмалював кілька автомобілів BMW M2 Competition у стилі графіті. Про спільну співпрацю повідомили в підрозділі BMW М.

В рамках колаборації створили три ексклюзивні версії BMW M2 Competition у кузові купе.

Компанія BMW M досягла небувалого успіху в створенні спортивних машин. Співпраця з сучасним художником має в ідеалі візуалізувати характер і характеристики кожної моделі.

Що нам відомо про американського графітиста, якому випала честь прикрасити автомобілі BMW? Його звуть Леонард МакГур, але відомий він як FUTURA 2000. Художнику 64 роки, а прославився він у вісімдесятих роках. МакГур як і раніше продовжує творити і надихати інших людей. Хорошим прикладом є співпраця з компанією BMW M.

BMW M2 Competition розмальований художником FUTURA фото

Дивіться також каталоги:

FUTURA 2000 майстерно володіє кольором, використовує концентричні форми і кінетичні композиції. Леонарду сподобалося оформлювати своїми графіті автомобілі BMW M2 Competition.
Одне з трьох ексклюзивних авто представили на виставці сучасного мистецтва Frieze Los Angeles.
BMW M2 Competition розмальований художником FUTURA фотоBMW M2 Competition розмальований художником FUTURA фотоДизайн BMW M2 Competition відрізняється не тільки унікальним фарбуванням кузова, але і декоративними накладками на центральній консолі і передній панелі, чорно-білими шкіряними кріслами, шкіряним кермом і накладками на порогах із підписом художника FUTURA.

Теги:
BMW
Попередня стаття Інноваційна дорога, якій не страшні морози
Інноваційна дорога, якій не страшні морози
Що робити, якщо ваше посвідчення водія не відображається в додатку "Дія"?
Наступна стаття Що робити, якщо ваше посвідчення водія не відображається в додатку "Дія"?

Популярні новини