Стало відомо, коли Tesla почне виробництво новинки

20 лютого 2020

У листопаді 2017 року відбулася презентація першої в світі повністю електричної вантажівки Tesla Semi. Виробництво цих транспортних засобів повинні були запустити в 2019 році, але плани здійснити не вдалося.
Однак нещодавно стало відомо про нові терміни реалізації довгоочікуваної магістральної електровантажівки Tesla Semi. Малосерійне виробництво цієї моделі обіцяють запустити в другій половині 2020 року.

Вантажівка на електротязі Tesla Semi Truck фото
Проблеми зі стартом виробництва пов'язані з тим, що в ході розробки вантажівки на електротязі виникли деякі технічні проблеми. У компанії були змушені переглянути графік виробництва - серійний випуск відклали ще на рік.
І це при тому, що клієнти встигли зробити тисячі попередніх замовлень на інноваційні вантажівки на електротязі. До слова, передоплата за кожну вантажівку Tesla Semi Truck становить від 5 до 20 тисяч доларів.
І незважаючи на те, що Tesla поінформувала клієнтів, що незабаром запустить виробництво, ні точний час старту, ні місце розташування майбутнього заводу поки що невідомо.
Подивіться відео з презентації Tesla Semi Truck:

Теги:
Tesla
Попередня стаття Чергова постанова ВС: водій повинен передбачити дії пішоходів
Чергова постанова ВС: водій повинен передбачити дії пішоходів
У Європі будуть карати повільних водіїв
Наступна стаття У Європі будуть карати повільних водіїв

Популярні новини