Tiggo 8 PLUS, флагманську модель бренду Chery, презентовано на Пекінському Міжнародному автомобільному салоні

6 жовтня 2020

Найочікуваніший кросовер Chery було презентовано днями на міжнародному автомобільному салоні в Пекіні.

Звичайно, Tiggo 8 PLUS називають флагманською моделлю через надзвичайні переваги, включаючи привабливий дизайн, багату конфігурацію, а також простір, якісні матеріали, майстерну їх обробку тощо. Давайте детально розглянемо, чи можна Tiggo 8 PLUS назвати флагманською моделлю і порівняти з Mercedes-Benz, BMW та Audi.

Новий Chery Tiggo 8 PLUS

Оснащений силовим агрегатом "Double Top Ten" 1.6TGDI + 7DCT

Chery прагне стати технологічним підприємством із самого початку свого існування. В даний час корпорація Chery Automobile вже досягла поставленої мети і стала першим китайським автовиробником, що освоїв виробництво двигунів, автоматичної трансмісії, шасі, системи управління двигуном (EMS) завдяки постійному розвитку та технічним інноваціям.

Що стосується потужності, то Tiggo 8 PLUS буде оснащений двома варіантами двигуна: легкий гібрид 1,5TCI з 48-вольтовим стартер-акумулятор та 1,6TGDI з інтелектуальною системою старт-стоп. Варіант 1.6TGDI + 7DCT може видавати максимальну потужність 197 к.с. (145 кВт) і піковий крутний момент 290 Н • м. При розгоні 0-100 км / год за 8,9 с, його загальна витрата пального в комбінованому циклі становить всього лише 6,8 л / 100 км.

Інтер'єр

Інтер'єр Chery Tiggo 8 PLUS

Tiggo 8 PLUS відрізняється використанням новітніх технологій та комфортом. Завдяки тихому та комфортному салону з можливістю конфігурації на 5, 6 або 7 місць, першокласним сидінням VIP-рівня, чудово налаштованому звуку від SONY та високотехнологічному триекранному інтерактивному інтерфейсі – все це створює ексклюзивний рівень досвіду для користувачів. Крім того, м’які, високоякісні матеріали передньої панелі гарантують водію приємні враження від авто. Вся серія оснащена п'ятьма опціями розкішних автомобілів, а саме: тими ж 12,3-дюймовими подвійними дисплеями, що і в Mercedes-Benz, інтелектуальним менеджером автомобілів від Xiaoqi, тими ж сидіннями, що і в Mercedes-Benz, та індивідуальним звуком SONY, що перевершує всі сподівання.

Нова модель має широкий, зручний і просторий корпус, довжина, ширина та висота відповідно 4722 мм, 1860 мм, 1745 мм, а колісна база - 2710 мм. Це надає пасажирам більше комфорту в автомобілі, адже вони можуть легко схрестити ноги та відпочити в машині. Завдяки рівній підлозі на задньому ряді три пасажири можуть зручно сидіти. Варто згадати, що нова модель пропонує 12 комбінацій простору на вибір користувачами, з багажником до 1930 літрів.

Вражаючий дизайн екстер’єру

Як виглядає кросовер Chery Tiggo 8 PLUS

В наш час зовнішній вигляд - це сила, адже дизайн екстер’єру гарантує перше враження від авто. Tiggo 8 PLUS створено з використанням нової концепції дизайну Chery “LIFE IN MOTION 3.0”. Порівняно з попередніми моделями, новинка яскраво демонструє свою потужну ауру, відповідаючи титулу флагманської моделі. На додаток до більш імпозантного зовнішнього дизайну, він виготовлений з більш якісних матеріалів. Завдяки новій решітці радіатора передня частина виглядає особливо ефектно. Також його оснащено високоякісними світлодіодними приборами освітлення з обох боків, що можна порівняти з Audi.

Інновації Chery Tiggo 8 PLUS

Інтелектуальний взаємозв’язок з водієм

Система управління Chery LION4.0

Можна сказати, що Tiggo 8 PLUS оновив розуміння інтелектуального взаємозв'язку в транспортних засобах. Завдяки оснащенню системою Chery LION4.0, водії можуть керувати деякими функціями авто за допомогою голосу, наприклад, увімкнення / вимкнення кондиціонера, відкриття люку на даху або склопідйомника. Що стосується голосового та семантичного розпізнавання, система може розпізнавати, розуміти та виконувати деякі розмовні речення. Нова модель також підтримує розпізнавання обличчя з використанням штучного інтелекту з точністю 99%. Крім того, використовуючи цю технологію, автомобіль може автоматично підлаштовувати положення сидіння та дзеркала заднього виду, що рідко зустрічається навіть у автомобілів преміум-сегменту.

Нова модель оснащена навігацією з використанням доповненої реальності. Завдяки зв’язку між HD-камерою та GPS позиціонуванням, навігація інтегрована з реальною картинкою, що робить навігаційну інформацію легшою для сприйняття. Іншою інноваційною для цього класу опцією є система автоматичного паркування – за допомогою камери 360⁰ та 12 ультразвукових радарів розпізнається та формується схема паркувальних місць. Завдяки цьому, ідеальне паркувальне місце може бути вказане на екрані, навіть у разі якщо воно не позначене паркувальними лініями, після чого автомобіль може автоматично припаркуватися на вказане місце, що значно полегшує цей процес та є зручним для водія.

Підсумовуючи, слово «Флагман» отримало нове визначення для бренду Chery. З постійним розвитком китайського автопрому якість та репутація автомобілів, що вироблені в Китаї, постійно покращуються. І нова флагманська модель, Chery, Tiggo 8 PLUS, яскраво це демонструє, висвітлюючи тенденції до швидкого розвитку бренду в області проектування та виробництва автомобілів. Розширюючи модельний ряд, Chery має наміри до подальшого збільшення продажів серії Tiggo. В Україні, попередньо, новий флагман можна очікувати вже наступного року.

 

Попередня стаття Більше не німецький. Куди переїхав новий VW Passat B9?
Більше не німецький. Куди переїхав новий VW Passat B9?
Моторні оливи AZMOL BP тепер в мережі АЗК WOG
Наступна стаття Моторні оливи AZMOL BP тепер в мережі АЗК WOG

Популярні новини