ТОП-5 автомобілів для сім'ї, які варто придбати у 2020 році

14 вересня 2020

У вас велика сім'я? Мрієте про комфортні подорожі власним автомобілем? Представляємо ТОП-5 авто з містким багажником, зручним другим рядом сидінь, високим рівнем безпеки і вартістю до $30 000. 

1. Skoda Octavia Combi

сімейний універсал Skoda Octavia Combi

Практичний універсал Skoda Octavia Combi очолює топи продажів в Європі. Авто має 600 літрів простору в багажнику (без запаски), комфортні сидіння другого ряду, подушки безпеки для всіх пасажирів + для колін водія. 

Нова Шкода Комбі обійдеться в $23 000 - 25 000, вживана - від $6 000. Цікавить більше інформації? Перегляньте оголошення про продаж Skoda Octavia Combi в каталозі AutoMoto. Ми зібрали актуальні пропозиції з сотні автопорталів. 

2. Peugeot Rifter

Сімейний мінівен Peugeot Rifter

Пасажирський мінівен Peugeot Rifter представлений в двох варіантах довжини кузова: 4,4 та 4,75 м. На вибір покупця салон з сидіннями для 5 або 7 пасажирів. Об’єм багажника стандартної версії мінівена - 775 літрів. Якщо оберете подовжену модифікацію та складете останній ряд сидінь, отримаєте 4 000 літрів простору. 

Результати перевірки безпеки Peugeot Rifter за методикою EuroNCAP: захист дорослих - 91%, діти - 81%.

Купити новий Peugeot Rifter можна від $19 000. 

3. Renault Lodgy

Renault Lodgy мінівен для великої родини

Renault Lodgy - “універсальна” версія Logan, створена спеціально для сім'ї. Автомобіль має три ряди сидінь, на яких з комфортом розташується 7 дорослих. Багажник місткістю всього 207 літрів, але якщо прибрати останні крісла, простір відсіку зросте до 872 літрів!

Renault Lodgy навіть у базовій версії оснащений чотирма подушками безпеки, системою ISOFIX на другому ряді сидінь. Усі комплектації мають підсилену структуру кузова з зонами запрограмованої деформації. 

Вартість Renault Lodgy 2020 року в автосалоні - від $17 000. Мінівен з пробігом або 2014-2018 років випуску - від $9 500. Виберіть свій Renault Lodgy в нашому каталозі! 

4. Nissan X-Trail

Сімейний кросовер Nissan X-Trail

Компактний кросовер Nissan X-Trail - вибір для активної сім'ї, яка часто виїжджає за місто. Просторий салон в парі з 550 літрами багажника - вагомий аргумент на користь моделі. Якщо пересунути вперед задній ряд сидінь, то до багажного відсіку додасться ще 100 літрів. 

Керувати та паркувати Nissan X-Trail водієві допомагають інтелектуальні асистенти системи INTELLIGENT MOBILITY. В базовій комплектації автомобіля 6 подушок безпеки. 

Вартість Nissan X-Trail 2020 року - від $25 000. Ціни на версії попередніх років або авто з пробігом починаються від $15 000. 

5. Citroen Berlingo

Мінівен для сім'ї Citroen Berlingo

Мінівен Citroen Berlingo представлений у двох варіантах довжини кузова і колісної бази: L1 та L2. Перша модифікація має багажник на 775 літрів, друга - на 1 050. Можливе доукомплектування обох варіантів третім рядом сидінь. Такий салон-трансформер з безліччю місць для зберігання важливих дрібничок вартий уваги! 

В Citroen Berlingo передбачено 15 систем для допомоги водієві та безпеки руху.

Коштує мінівен Citroen Berlingo від $20 000. Оберіть комфортний автомобіль для своєї родини в каталозі AutoMoto.ua.

Який сімейний автомобіль у цей список додали б ви? 

Попередня стаття Передпродажна підготовка: 5 лайфхаків, як продати авто швидше та дорожче
Передпродажна підготовка: 5 лайфхаків, як продати авто швидше та дорожче
7 речей про авто з пробігом, які варто дізнатись перед покупкою
Наступна стаття 7 речей про авто з пробігом, які варто дізнатись перед покупкою

Популярні новини