Хюндай Елантра - великий акцент на великих достоїнствах

2 березня 2015

«Великий акцент» - саме так називають Хюндай Елантра деякі українські автолюбителі, які плутаються в назвах і типорозмірах цього кита корейського автопрому. Варто відзначити, що частково цей вираз виправдано, оскільки «молодший брат» нашого героя користується не меншою популярністю в своєму класі і пропонує відчути своїм господарям такий же баланс між сучасним якісним продуктом і невисокою вартістю, що важливо при сьогоднішньому курсі гривні.

Hyundai Elantra 5 покоління - це надійний, зручний, сучасний седан С-класу, що відмінно справляється як з повсякденними поїздками по місту, так і виїздами на далекі відстані завдяки своїм технічним характеристикам, витраті палива і м'якості підвіски. У нашій країні цей автомобіль досяг визнання і популярності ще до появи останньої генерації, проте саме з нею Hyundai вдалося завоювати титул «Народний Вибір 2011». До речі, додаткову інформацію про цю модель і відгуки власників ви можете почерпнути на сайті клубу Хюндай Елантра тут.

Екстер'єр Elantra, що на південнокорейському ринку носить горде ім'я Avante, привабливий як для молодих водіїв, так і для драйверів середнього і навіть старшого віку. Такий широкий спектр споживачів зумовлений багатьма достоїнствами машини, але з точки зору зовнішнього вигляду - формулою успіху стало грамотне поєднання елегантності кузова зі спортивними нотками, які інженерам Hyundai дуже грамотно вдалося поєднати.

 

Екстер'єр Хюндай Елантра 2015

 

Дивіться також каталоги:

Тачкою на всі народи і століття Hyundai Elantra робить і наявність 2 видів трансмісій, які виробник пропонує на нашому ринку, це 6 ступінчаста механіка і аналогічний за кількістю ступенів автомат, який до статі корейці навчилися робити на совість. Обидві коробки шикарно працюють в парі з 1,6 л і 1,8 л двигунами, дозволяючи при цьому вписуватися в нескромні, але чесні 6,7 і 7,1 літрів на 100 км в змішаному циклі. Для того, що б розігнатися до 100 км / год агрегату знадобиться трохи більше часу ніж її німецьким і більшості японських однокласників, але це не принесе вам ніякого дискомфорту в місті і за його межами, тому що потужності в 130 і 150 конячок на 6300 і 6500 обертів в хвилину при скромній вазі 1150 - 1194 кг (залежно від вибору коплектаціі та кількості опцій) буде завжди достатньо для динамічної і впевненої їзди. Кліренс автомобіля дорівнює 1445 мм, не найзначніший для седана С-класу, але при великому бажанні на невеликий бордюр ви завжди зможете вибратися без шкоди для кузова.

 

Інтер'єр Хюндай Елантра 2015


У 2014 році зовнішній і внутрішній вигляд машини було піддано рестайлінгу, якщо звичайно можна так назвати незначну зміну зовнішнього та внутрішнього вигляду, установку діодних фар і ще пару дрібниць. Навіть досвідчені автолюбителі насилу розпізнають до і після рестайлінгову версію апарата і це швидше навіть плюс ніж мінус, так як складно зробити краще те, що спочатку замислювалося як щось досконале. Напевно саме це дозволило Hyundai Elantra стати володарем премії «Автомобіль року в Україні 2015» у номінації «Компактний клас», залишивши з носом явних фаворитів конкурсу та прямих конкурентів Mazda 3, Renault Megane і SEAT Leon ST та багатьох інших.

Якщо вам потрібен зручний, надійний, не дорогий і не вибагливий до якості вітчизняних доріг, палива та обслуговування автомобіль для повсякденних поїздок на роботу, відпочинок, в місті і далеко за його межами самому або з сім'єю - Hyundai Elantra це те що вам потрібно.

Попередня стаття Економічні автомобілі - від малолітражки до позашляховика
Економічні автомобілі - від малолітражки до позашляховика
Автомобілі в Україні за рік подорожчали майже в три рази - це ще не межа
Наступна стаття Автомобілі в Україні за рік подорожчали майже в три рази - це ще не межа

Популярні новини