Нова версія моделей Пежо Партнер і Сітроен Берлінго

13 березня 2015

Як це часто буває в автомобільному світі, Пежо і Сітроен знову представили нові версії однієї і тієї ж моделі. І як це часто буває, у них знову фінансові проблеми. Інакше неможливо пояснити з чого це раптом PSA вирішили вдруге оновлювати сімейство каблуків Partner/Berlingo. Невже не хочуть розчаровувати клієнтів, які полюбили ці моделі?

Як би не так! Банальна економія і спроба омолодити семирічні моделі для підтримки рівня продажів. Максимум ефекту і мінімум витрат, виражених в невеликих зовнішніх і технічних метаморфозах. Нагадаємо, що нещодавно представили також седан ДС5.

По суті, всі візуальні зміни екстер'єрів оновлених Партнер і Берлінго торкнулися тільки їх «осіб». Так, обидва «каблука» відтепер будуть розташовувати єдиною ламаною оптикою ситроєновської моделі зі злегка різною графікою і радувати своїх майбутніх власників брутальними передніми бамперами з дутими «двоповерховими» секціями протитуманок і широкою «щілиною» між ними. З більш контрастних індивідуальних змін рестайлінгових Peugeot і Citroen слід відзначити появу нових решіток радіатора, схожих зі стилем кожного з брендів. Приміром, Partner отримав у своє розпорядження більше солідний (в порівнянні з попередником) великий шестикутник з сріблястою окантовкою і тоненьким написом вгорі, а Berlingo обзавівся класичної здвоєною планкою «подвійного шеврона» з контрастною матовою вставкою внизу. Всі інші елементи кузова новинок «перекочували» з дорестайлінгових моделей без змін.

 

Порівняння Сітроен Берлінго і Пежо Партнер

 

Дивіться також каталоги:

Що до екстер'єру то незначного втручання піддалися салони рестайлінгових «недофургончіків». В основному, вся робота дизайнерів обмежилася лише переробкою архітектури центральних консолей французьких новинок, які отримали в якості свіжого рішення зміщений вниз і збільшений екран мультимедійних. Ні круглі дефлектори, ні трьохспицеві кермові колеса, ні великі ніші для дріб'язку змін не зазнали.

 

Порівняння інтер'єру Сітроен Берлінго і Пежо Партнер


Що ж стосується двигунів, то тут ситуація дещо нерівномірна. Відомо лише те, що невеликий ревізії удостоїлася моторна гамма Berlingo, що збільшилася після фейсліфтінга за рахунок нових 1,6-літрових дизелів потужністю 75, 100 і 120 к.с. Всі вони відповідають стандартам «Євро-6» і агрегатують з механічною КПП. А ось, що змінилося (і чи змінилося взагалі) під капотом Partner - таємниця.

 

Вид ззаду Сітроен Берлінго і Пежо Партнер
Офіційні продажі «французького дуету» розпочнуться зовсім скоро. Всього лише через пару місяців після їх світових прем'єр у Женеві та Алжирі. Якщо зробити висновок PSA знову вирішив заощадити і несильно оновити популярні «каблучки». Вийшло непогано, хоч і минуло вже 7 років. Сім років випуску в наші дні, це великий термін для сучасного автомобіля, а тут ще й мізерні зміни в зовнішності і оснащенні. Хоча приємна зовнішність рестайлінгових моделей (особливо у Peugeot), і  збільшений список силових агрегатів (особливо у Citroen) не можуть не радувати.

Попередня стаття Автомобілі в Україні за рік подорожчали майже в три рази - це ще не межа
Автомобілі в Україні за рік подорожчали майже в три рази - це ще не межа
Найчастіше викрадаємі авто року - Toйота, Мерс і Деу. Як захиститися від крадіжки?
Наступна стаття Найчастіше викрадаємі авто року - Toйота, Мерс і Деу. Як захиститися від крадіжки?

Популярні новини