Новий Бентлі Континенталь GT/GTC

30 червня 2015

Ми всі чекали новинку від Бентлі, приурочену до відкриття Женевського заходу, і ось вона! Перший в історії марки кросовер Bentayga, якого ... немає! Зовсім. Безповоротно. Нас обдурили. 

Замість цього британці (які в глибині «душі» німці, які в глибині душі Фердинанд Порше) вирішили показати світу щось легше, ніж серійна інтерпретація спірного концепту EXP 9 F, і представили на суд «мегакомпетентній» інтернет-публіці перші фотографії (а разом з ними і першу інформацію про технічні складові) оновленого сімейства Континенталь GT. Знайомимося, панове!

 

Як це часто буває з рестайлінговими моделями, найрадикальніші зміни в зовнішності новинок торкнулися в першу чергу оперення. Відтепер оновлені Continental GT другого покоління буде неважко обчислити в щільному трафіку по злегка зменшеної решітці радіатора і незвичайним «вусатим» бамперах, оперізують кузов спорткарів по периметру. Крім того, стилісти примудрилися злегка переробити передні крила своїх дітищ (додали на них зябер) і помітно переглянути оформлення корми, що отримала після «омолодження» видозмінений дифузор, тоновані стоп-сигнали і елегантний «хвостик» спойлера на кришці багажника.

 

Дивіться також каталоги:

Екстер'єр Бентлі Континенталь ГТ/ГТС 2015

 

У подібному ключі «мінімального втручання» виконаний і салон оновленого дводверника Bentley. Однак, на відміну від більш-менш зміненого екстер'єру, інтер'єр новинки практично нічим не видає приналежність до посвежівшого  купе і кабріолету. Навіть особливо уважні навряд чи помітять у цьому царстві розкоші і понтів трохи переглянуту графіком приладової панелі, трохи збільшені пелюстки перемикання передач, трохи покращали (в плані ергономіки) рульове колесо і трохи осучаснену світлодіодне підсвічування.

 

Інтер'єр Бентлі Континенталь ГТ/ГТС 2015


Ну, і «техніка». Вона, до слова, теж змінилася вибірково. В основному на модифікації Continental GT W12, що отримала як бонус від VAGовскіх інженерів зовсім незайву надбавку до потужності. 590 к.с. і 720 Нм чистого задоволення. Офіційна прем'єра оновлених GT і GTC відбудеться в березні, на Женевському автосалоні.

Попередня стаття Перевтілення Міні в універсал
Перевтілення Міні в універсал
У Женеві представили перший в світі нано-електромобіль
Наступна стаття У Женеві представили перший в світі нано-електромобіль

Популярні новини