Skoda Rapid - це комфорт і безпека з витратами 50$ за 1 000 кілометрів

9 грудня 2015

Skoda завжди відрізнялася доступною ціною на авторинку. Остання з моделей - Rapid, розставила всі крапки над «і». Доведено, що бюджетний автомобіль може мати яскравий дизайн, бути безпечним і при цьому економити гроші для водія.


- До Rapid у мене були різні автомобілі - Mazda, Honda і навіть ВАЗ. Коли назбирав грошей, перейнявся вибором автомобіля. Купувати новий або б/у. Брати «німця», «японця» або ще якесь авто. У цей час побачив рекламу про шведський автомобіль Шкода Рапід. Що вам сказати - від одного виду, я просто закохався. Коли дізнався ціну, витрата палива і всі характеристики - сумнів не залишилося. Тим більше, що за ці гроші я міг купити новий, а не підтриманий автомобіль, - каже власник новенької Skoda Rapid Віталій Поліщук. - Тепер мої поїздки на роботу, а також з сім'єю на природу, на рибалочку з друзями - не "б'ють» по кишені. Дуже подобатися мені в ній витрата палива - в середньому шість літрів. Так що раджу і ще раз раджу цей автомобіль.


Не погодитися з автолюбителями, який віддали перевагу цій марці і моделі, просто неможливо. Давайте коротко і пильно подивимося на це авто.


Витрата палива. Ось чим і правда може похвалитися Рапід - економія. Що тут скажеш - 4,5 літра по трасі, 6,5 літра в місті. При такому витраті водій може проїхати тисячу кілометрів всього лише за 50 доларів. Круто, нічого не скажеш. Рапіди йдуть з 5-ти і 6-ти ступінчастою механічною коробкою передач.


Дизайн шикарний. Фари і радіаторна решітка спереду Рапіда і правда має грізний вигляд, який не залишить байдужим жодного автолюбителя. У салоні легко поміщаються п'ять чоловік, так що тісно не буде навіть при тривалих поїздках. Водієві обов'язково припаде до смаку шкіряне кермо, який має радіоуправління і телефон. А панель приладів в Рапіді точно не буде відволікати водія, так як має чистий стиль.


А як же безпека? Якщо ви думаєте, що на автоконцерні продешевили з подушками безпеки - ви помиляєтеся. У Рапіда в прямому сенсі слова захист йде з усіх боків. Салон автомобіля може бути оснащений відразу дев'ятьма подушками безпеки. За результатами краш-тесту, Який проводив Euro NCAP, швидкий отримав високі оцінки за рівень безпеки водія і пасажирів. І давайте подивимося, що ж зберігає безпеку в Рапіді:

 

- ABS. Запобігає блокуванню коліс під час гальмування.

- ASR. Запобігає пробуксовку при прискоренні.

- Електронне блокування диференціала. Запобігає пробуксовку ведучих коліс при розгоні на слизькій дорозі і на поворотах за рахунок пригальмовування ведучих коліс.

Дивіться також каталоги:

- Система контролю тиску шин. Може повідомити відразу про чотирьох колесах, які потенційно небезпечні для руху.

- ESP. Підвищує стійкість автомобіля і захищає його від ковзання.


Беріть з собою велосипеди! Рапід може похвалитися і тим, що має цілий ряд аксесуарів. У вас є дитина? Без проблем - посадіть її в дитяче крісло, яке можна прикріпити в салоні. Їдете на природу або в турпохід? Беріть з собою велосипеди! Для цього існує кріплення, яке можна встановити позаду багажника.Крім цих потрібних деталей в свій Рапід можна прикупити: накладки на пороги, багажник на дах, сонцезахисні козирки, литі диски і навіть навігаційні системи.


Загалом, Skoda Rapid - автомобіль для впевнених людей, які не проти заощадити на дорозі і в той же час підкреслити свій стиль. Не знаєте як підійти до вибору авто? Тоді автосалон нових і старих автомобілів МАС МОТОРС вам допоможе!

Попередня стаття Зимові шини YOKOHAMA та WANLI: азіатська якість на ринку України
Зимові шини YOKOHAMA та WANLI: азіатська якість на ринку України
Названа дата премьеры нового семиместного кроссовера Skoda
Наступна стаття Названа дата премьеры нового семиместного кроссовера Skoda

Популярні новини