Свіжа і довгождана солідність від Сітроен ДС5

16 червня 2015

Через чотири роки з моменту публічної презентації першого великого хетчбека нової преміальної лінійки, французький бренд Сітроен зважився на планове оновлення, мабуть, однією зі своїх найбільш екстраординарних і незвичайних моделей - ДС5. Офіційний дебют рестайлінгового пятидверника відбудеться на березневому Женевському автосалоні, однак, представники компанії вже зараз опублікували деякі матеріали про новинку. Зокрема, перші зображення екстер'єру свіжої моделі.

На відміну від представленого раніше  оновленого хетчбека C4, маркетологи Citroen на цей раз не стали бити дизайнерів по руках (вірніше, не стали тільки частково) і дозволили їм серйозно переробити оперення DS5.


Результатом стала поява абсолютно нової шестикутної решітки радіатора з сріблястою окантовкою, позбавленої знаменитого подвійного шеврона і відповідає новому корпоративному стилю DS-лінійки а-ля концепт Numero 9. Так само модернізований хетчбек отримав у своє розпорядження нову LED-оптику з «хитромудрю» графікою і злегка підретушований бампер, натякає на якусь  вищу ступінь новинки із сучасними дітищами побратима-Peugeot.

 

Екстер'єр Сітроен ДС5

Дивіться також каталоги:


Втім, не варто думати, що з рестайлінгом DS5 розгубив свій колишній шарм естетично безглуздого, але такого привабливого «зорельота». Профіль і корма великого хетчбека залишилися без зміни, що не може не радувати шанувальників специфічного стилю дорестайлінгової моделі.Усередині основні нововведення торкнулися тільки центральної консолі асиметричної  торпеди.


Звідти досить успішно пропало аж 12 клавіш, що відповідали за мультимедійну систему з відтепер доступною системою Mirror Link (відображення додатків смартфонів на екрані автомобіля). Крім того, перегляду піддалися матеріали обробки і  кількість логотипів DS (їх стало більше). Коротше, інтер'єрники взагалі не заморочувалися.

 

Інтер'єр Сітроен ДС5


Набагато краще йдуть справи з двигунами. Чотири добірних агрегати, що складаються з трьох дизельних (120, 150 і 180 к.с.) і одного бензинового (162 к.с.) двигуна. У майбутньому компанію їм складе ще одне бензинове «серце» (210 к.с.). Ну а в сьогоденні клієнт при бажанні може розщедритися ще й на дизельно-електричний гібрид, що обертає обидві осі і витрачає всього 3,5 літра на сотню.


Про ціни і старт реалізації представники Citroen поки не повідомляють. Лише натякають на літо, однак багато українців вже з нетерпінням чикають на вірного друга Citroen DS5.

 

Попередня стаття Нова генерація флагманского БМВ 7-серії
Нова генерація флагманского БМВ 7-серії
Концерн Рено продемонстрував світові спортивне авто
Наступна стаття Концерн Рено продемонстрував світові спортивне авто

Популярні новини