Зустрічаємо новий Kia Morning/Picanto 2015

17 лютого 2015

Що? Ви не знаєте, що таке Morning? Напевно, тому що по всьому світу цей азіатський малюк продається під ім'ям Picanto.

І, треба сказати, не погано  продається, раз корейці вирішили не особливо то і витрачатися на оновлення свого бестселера, обмежившись лише парою штрихів на кузові і парою доопрацювань під кузовом.

 

Зате виглядає сучасно! Загалом, як і раніше, але тепер з помітною тягою до агресивності. Всьому причиною нові бампера, що отримали більш брутальні обводи і хизуються вертикальними секціями протитуманок і світловідбивачів, плюс, злегка перероблена графіка стоп-сигналів.

Екстер'єр Кіа Піканто 2015

Дивіться також каталоги:

Звичайно, комусь таке втручання в дизайн екстер'єру може здатися незначним, але Kia цілком влаштовував і попередній варіант оформлення. Впевнені, якби не вічно наступаючі на п'яти конкуренти, Петер Шрайер (головний дизайнер концерну Hyundai-Kia) взагалі б не торкався до свого дітища.

Кіа Піканто 2015 з відкритими дверима

У салоні, до слова, теж всі зміни можна перерахувати по пальцях однієї руки. Великий палець - збільшений екран мультимедії з новим оформленням кнопок, вказівний палець - кнопка запуску двигуна, що з'явилася праворуч від рульового колеса, і середній палець - срібляста окантовка приладової панелі і дефлекторів. Знову не густо, але корейці і тут не захотіли шукати від добра добра.

 

Інтер'єр Кіа Піканто 2015

Під капотом оновленого Morning/Picanto колишня гамма силових агрегатів. Але тепер уже зі злегка модернізованим літровим 69-сильним мотором, навченим відповідати екологічному стандарту Євро-6. До 1,2-літрового агрегату руки інженерів, мабуть, так і не дісталися.

Про дату старту продажів Kia поки не поширюється, залишилося визначитися тільки з ціною, яка навряд чи порадує Україну з нинішнім курсом валют.

Попередня стаття Новий Хонда Пілот 2015
Новий Хонда Пілот 2015
Новий і перспективний Рено Каджар
Наступна стаття Новий і перспективний Рено Каджар

Популярні новини