Зимові шини YOKOHAMA та WANLI: азіатська якість на ринку України

9 грудня 2015

Все, що зроблено в Японії, завжди вважалося високоякісним товаром. Це стосується техніки, косметики, продуктів харчування, обладнання, автомобілів і навіть «взуття» для них. В Україну, нарешті, прийшли холоди, а це означає, що прийшов час купувати відповідні покришки для вашого авто. Зимові шини YOKOHAMA - це відмінне рішення від провідного світового бренду, продукція якого користується заслуженою популярністю у більш ніж 40 країнах світу. Широкий асортимент дає можливість підібрати продукцію для будь-якого типу автомобілів. І що найприємніше - ціновий діапазон на зимові шини YOKOHAMA дозволяє обзавестися комплектом покришок кожному бажаючому.

 

А для всіх, хто любить пробувати щось нове, підійде зимова гума WANLI. Це гума, що прийшла до нас з Китаю. Проте виробництво в КНР зовсім не означає, що покришки будуть неякісними. Дуже навіть навпаки - зимова гума Wanli завоювала величезну популярність на батьківщині і продовжує проникати на світовий ринок завдяки своїм відмінним характеристикам.

 

Трохи загальної інформації

 

Зимові шини YOKOHAMA - це широка лінійка товарів, які мають різні характеристики та властивості. Проте всі відгуки свідчать про одне - кожна лінійка покришок відрізняється високою якістю. Зимові шини YOKOHAMA характеризуються підвищеною надійністю, оскільки є безкамерними. Щоб правильно вибрати необхідний тип гуми, зверніть увагу на:

  • радіус диска вашого авто;
  • ширину;
  • профіль.

 

Серед асортименту покришок представлені моделі, які відрізняються видом протекторів, складом використовуваної для створення гуми, наявністю або відсутністю шипів. Що стосується складу, то він дозволяє всім виробам, що випускається з конвеєра, зберігати еластичність навіть в умовах сильного морозу. При цьому зимові шини YOKOHAMA залишаються все такими ж надійними, стійкими до зносу.

 

Слід окремо згадати про протекторах покришок від японського виробника. Вони можуть мати симетричний або асиметричний характер, який важко сплутати з моделями інших виробників. Завдяки великим гумовим блокам і ребрах досягається висока курсова стійкість автомобіля на дорозі, а геометрія малюнка гарантує відмінні показники керованості як на рівній поверхні, так і при входженні в поворот.

 

Зимові шини YOKOHAMA мають широкий ціновий діапазон. Це пояснюється додатковими елементами малюнка, які присутні на деяких моделях.

 

Новинка, що заслуговує уваги

 

Зимова гума WANLI порівняно недавно з'явилася на ринку України. Проте в межах країни покришки користуються великою популярністю. Цінова політика компанії досить демократична, так що, швидше за все, ситуація змінитися найближчим часом.

 

Зимова гума WANLI - це відмінна якість, яке можна купити за цілком доступною ціною. Наприклад, відмінною моделлю, що не припускає зайвих витрат і радує стабільними показниками експлуатації, є Ванлі S-тисячі вісімдесят шість:

  • вони надійні під час снігу і сльоти;
  • на шини можна встановити шипи;
  • широкий протектор має таку будову, яке дозволяє впевнено тримати машину як на снігу, так і на вологому дорожньому покритті;
  • спеціально розроблений малюнок убезпечує від аквапланування.

 

Зимова гума WANLI SnowGrip також користується значним попитом. Протектор має направлений малюнок, відрізняється широким відстанню між ребрами і оптимальною глибиною, що дозволяє впевнено їздити по сніжних дорогах. Лінійка поєднала в собі все краще від західних брендів, зберігши при цьому низькі ціни.

 

Робіть покупки раціонально

 

Якщо ви хочете зберегти свій час і гроші, варто задуматися про те, щоб купувати в інтернеті. На сьогоднішній день торговельні майданчики у всесвітній мережі найчастіше мають не тільки більш широкий асортимент товарів, але і більш низьку вартість, якої не можуть похвалитися роздрібні мережі.

Якщо вам цікава можливість купити зимові шини YOKOHAMA або гуму WANLI без зайвих націнок, зверніться в інтернет-магазин lester.ua. Це один з найбільших імпортерів машинного масла, покришок та акумуляторів в Україні. Більше 70% товару, розміщеного в каталозі, імпортується безпосередньо від виробників. З lester.ua можна здійснювати раціональні покупки, не економлячи на якості виробів.

Попередня стаття Jaguar F-Pace обрел ценник в гривне
Jaguar F-Pace обрел ценник в гривне
Skoda Rapid - це комфорт і безпека з витратами 50$ за 1 000 кілометрів
Наступна стаття Skoda Rapid - це комфорт і безпека з витратами 50$ за 1 000 кілометрів

Популярні новини