Огляд тест-драйву: Alfa Romeo Giulia 2020

17 березня 2020

Що нам відомо про Alfa Romeo Giulia 2020 року? Цей автомобіль відрізняється потужними двигунами, чітким управлінням і зручними передніми сидіннями. Проте, він не позбавлений недоліків. Більшість матеріалів у салоні високої якості, проте в деяких місцях використаний пластик, чого явно не чекаєш від автомобіля класу люкс.

Огляд тест-драйву: Alfa Romeo Giulia 2020

Alfa Romeo Giulia 2020 року - це автомобіль для справжніх поціновувачів маневреності і потужних двигунів. Alfa Romeo Giulia 2020 має просту у використанні інформаційно-розважальну систему і багато стандартних функцій, включаючи Android Auto і Apple CarPlay.

Нове в 2020 році

Оновлений 8,8-дюймовий сенсорний екран і супутникове радіо тепер входять в стандартну комплектацію.

Кому варто купити? 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Цей автомобіль виразно підходить тим, хто шукає невелику і легку в управлінні машину зі спортивною динамікою водіння. Однак, якщо ви віддаєте перевагу просторим автомобілів із вишуканим і стильним інтер'єром, цей седан явно не для вас.

Нове чи б/в авто? 

З моменту випуску в 2017 році Giulia піддалася мінімальних змін. Це означає, що всі випущені раніше моделі, будуть дуже схожі на нові Giulia, але, ймовірно, будуть коштувати дешевше.

У 2020 році інформаційно-розважальна система отримала оновлення у вигляді стандартного 8,8-дюймового сенсорного екрану і супутникового радіо. Якщо це не представляє для вас цінність, ми рекомендуємо авто 2018 року випуску. До речі, тоді в базовій комплектації моделі вперше з'явилися Android Auto і Apple CarPlay.

Alfa Romeo Giulia чи Audi A4?

Audi A4 - це один з найпопулярніших автомобілів в своєму класі. Пропонуючи спортивну керованість і комфортну їзду, цей розкішний автомобіль відмінно підходить для їзди по звивистих дорогах і шосе. Як і у Giulia, у A4 є два потужні двигуни на вибір: чотирициліндровий із турбонаддувом і V6. Audi також має меншу витрату палива і більш приємні матеріали в обробці салону, ніж Alfa Romeo.

Alfa Romeo Giulia чи BMW 3 серії?

BMW 3-ї серії - це ще один автомобіль класу люкс з характеристиками спортивного авто, але його хід не такий впевнений, як у Giulia. Мотори Alfa Romeo більш потужні, але BMW забезпечує меншу витрату. Крім того, в салоні BMW використані якісніші матеріали, ніж в Alfa. 3-тя серія - перемагає за основними параметрами, але покупці, які віддають перевагу маневреності в управлінні, швидше за все, виберуть Giulia.

Салон

У Alfa Romeo Giulia можуть розміститися до п'яти чоловік. Просторі передні сидіння оснащені бічними валиками для фіксації водія при крутих маневрах. На жаль, пасажирам заднього ряду може не вистачати місця для ніг.

Giulia відрізняється високоякісної шкіряною оббивкою і деталями з софт-тач пластику. Проте, дешевий матеріал на центральній консолі робить інтер'єр менш вишуканим, ніж у конкурентів.

У 2020 році Giulia отримала нову стандартну інформаційно-розважальну систему. Вона швидше працює, в порівнянні з колишнім варіантом, і має 8,8-дюймовий сенсорний екран, який відносно простий у використанні.

Android Auto, Apple CarPlay, супутникове радіо, аудіосистема з 8 динаміками, Bluetooth і чотири порти USB входять у стандартну комплектацію. Аудіосистема на 10 динаміків, аудіосистема преміум-класу Harman Kardon з 14 динаміками і навігація є опціональними.

Відео тест-драйв Alfa Romeo Giulia 2020 року

Технічні характеристики  

Alfa Romeo Giulia пропонує два енергійних двигуна. Потужний 280-сильний чотирициліндровий двигун є стандартним, і він забезпечує швидке прискорення і достатню потужність для щоденних подорожей. Чудовий Quadrifoglio йде з V5 з подвійним турбонаддувом потужністю 505 кінських сил, який гарантує продуктивність і прискорення як у спортивного автомобіля. Обидва двигуни з'єднані з плавною автоматичною коробкою передач з вісьмома швидкостями.

Зі стандартним двигуном і заднім приводом Giulia витрачає 9,8 л на 100 км по місту і 7,1 л по шосе. Повний привід знижує цей показник до 9 літрів по місту і 7,6 літрів за його межами. Моделі з опціональним двигуном V6 з подвійним турбонаддувом забезпечують 13,8 і 9,4 літрів на 100 км по місту і шосе відповідно.

Giulia легко справляється зі звивистими шляхами і крутими поворотами. Деякі автомобілісти навіть порівнюють його характеристики зі спортивними автомобілями. Задній привід є стандартним, але є варіанти і з повним приводом.

Безпека

У стандартну комплектацію Giulia входить камера заднього виду, задні датчики паркування, система попередження про загрозу фронтального зіткнення з функцією автоматичного гальмування. Є датчики паркування спереду, системи попередження про виїзд за межі смуги руху та попередження про перехресний рух ззаду, автоматичні фари дальнього світла, адаптивний круїз-контроль і моніторинг сліпих зон.

Розміри і маса

Alfa Romeo Giulia 2020 року довжиною близько 4,63 метра. Його споряджена маса складає від 1600 до 1735 кг.

Можливі комплектації 

Alfa Romeo Giulia 2020 року випускається в трьох комплектаціях: Giulia, Giulia Ti і Giulia Quadrifoglio. Моделі в стандартній комплектації оснащені чотирициліндровим двигуном, який забезпечує достатню потужність, щоб задовольнити всі потреби автомобіліста. Якщо вам необхідно більше додаткових функцій, зверніть увагу на комплектацію Giulia Ti. А за 2 000 доларів стане доступний повний привід. Однак якщо ви не обмежені засобами на покупку авто, вибирайте передньоприводну Giulia Quadrifoglio. У цій комплектації вам стануть доступні мотор V6 з подвійним турбонаддувом і більш широкий спектр систем безпеки.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz GLE-Class 2020
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz GLE-Class 2020
Огляд тест-драйву: Porsche Panamera 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Porsche Panamera 2020