Огляд тест-драйву: Audi Q3 2020

27 травня 2020

Audi Q3 2020 року - це кросовер зі шикарним салоном, високотехнологічним обладнанням та першокласною динамікою водіння.

Огляд тест-драйву: Audi Q3 2020

Нове в 2020 році

  • Ніяких серйозних змін не було

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Новий Ауді Ку3 не можна назвати спортивним позашляховиком, але його точно оцінять любителі активного відпочинку за містом. Цей автомобіль поставляється з системою повного приводу, найсучаснішим оснащенням і потужним турбованим двигуном.

Нове або б/в авто?

Нова Audi Q3 обладнаний 228-сильним турбомотором і приводом на 4 колеса Quattro. Крім того, стандартну комплектацію вдосконалили панорамним люком на даху і безліччю інших функцій, включаючи підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto.

У 2020 році Audi Q3 не отримала якихось серйозних змін, тому вигідніше придбати стару модель 2019 р.в - вона ідентична новій.

Audi Q3 або BMW X1?

Вибір між цими позашляховиками залежить від того, що для вас стоїть на першому місці - характеристики або комфорт. BMW X1 має відмінну керованість і спортивну їзду, що не можна сказати про Audi Q3. Його силовий агрегат ні краплі не поступається продуктивному мотору Audi, але забезпечує економну витрату палива. У свою чергу, інтер'єр, технічне оснащення і інформаційно-розважальна система Q3 перевершують багатьох конкурентів, в тому числі і X1.

Audi Q3 або Mercedes-Benz GLA?

Складно віддати перевагу одному з цих кросоверів. Audi Q3 більш продуктивний, швидкий і динамічний, ніж GLA, а його інтер'єр один із кращих у класі. Mercedes-Benz GLA пропонує просторий салон, великий багажник і економну витрату палива, що для багатьох є важливими факторами при покупці авто. Остаточне рішення залежить тільки від ваших уподобань.

Салон

Audi Q3 2020 року вміщує п'ять чоловік. Дизайн інтер'єру стильний і стриманий, а сидіння обшиті шкірою.

Об’єм багажника Audi Q3 складає 670 л. Це далеко не найкращий показник у сегменті компактних позашляховиків.

Стандартні функції моделі включають інформаційно-розважальну систему MMI з 8,8-дюймовим сенсорним екраном, підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto, чотири порти USB, Bluetooth і аудіосистему з 10 динаміками і HD Radio.

У список додаткового обладнання входять такі передові функції, як бездротова зарядка і оновлена ​​інформаційно-розважальна система MMI з 10,1-дюймовим сенсорним екраном, навігацією, супутниковим радіо, бездротовим Apple CarPlay і аудіосистемою Bang & Olufsen з 15 динаміками. Особливістю Q3 є Virtual Cockpit - це 12,3-дюймовий цифровий екран, на якому відображаються навігаційна і мультимедійна інформація.

Відео тест-драйв Audi Q3 2020 року

Технічні характеристики

Audi Q3 2020 року обладнана 228-сильним чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Витрата палива базової моделі складає 12.4 л на 100 км і 8.7 л в місті і на шосе відповідно. Це один із найгірших показників у класі.

Audi Q3 пропонує точне рульове управління завдяки системі повного приводу Quattro і вражає з точки зору комфорту під час поїздки.

Безпека

Стандартні функції допомоги водієві включають в себе камеру заднього виду, системи Audi Pre Sense Front з виявленням пішоходів і Audi Pre Sense Basic, яка активується у випадку неминучого зіткнення.

Додатково можна обладнати автомобіль передніми і задніми парктроніки, контролем сліпих зон, попередженням при перехресному русі, попередженням про виїзд зі смуги руху, адаптивним круїз-контролем, системою паркувальних камер з об'ємним оглядом і системою допомоги при паркуванні.

Розміри і вага

Довжина Audi Q3 2020 року становить 4,26 м. Його споряджена маса коливається від 1771 до 1776 кг.

Можливі комплектації

Цей позашляховик доступний у трьох варіаціях: Premium, Premium Plus і Prestige. Всі комплектації Ауді Ку3 оснащені чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом потужністю 228 кінських сил, автоматичною коробкою передач із вісьмома швидкостями і системою повного приводу Quattro.

Базова варіація Premium обладнана безліччю стандартних функцій, а Premium Plus - найсучаснішими і інноваційними технологіями та системами безпеки.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Skoda KAMIQ 2020
Огляд тест-драйву: Skoda KAMIQ 2020
Огляд тест-драйву: Nissan Leaf 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Nissan Leaf 2020