Огляд тест-драйву: Audi S7 2018

2 жовтня 2018

Ті, хто вважають, що ера хетчбеків минула, мабуть, ніколи не їздили або, навіть, не бачили  Audi A7 і Audi S7 2018 року. Взявши практичність за основу, A7 і потужніший Audi S7 тішать продуктивністю, виразною стилізацією, технологічністю та харизмою. Лінійка розроблювалася для того, щоб вражати. Базові A7 пропонують вишукані функції та прийнятний рівень динаміки, у той час, як S7, не втративши технологічної складової A7, готові вражати шаленою швидкістю і точністю управління. Хорошим дорожнім манерам сприяють відмінна система повного приводу і підвіска. Конкурентами творіння Audi вважаються BMW 6 Series Gran Coupe, Mercedes-Benz CLS і Porsche Panamera.

Огляд тест-драйву: Audi S7 2018

Вам сподобається

Сучасні Audi A7 і Audi S7 пропонують всі переваги просторого седану, загорнуті у спокусливу купе-подібну обгортку. При двох продуктивних двигунах, динамічному управлінні та одному з найпривабливіших салонах, важко знайти причину, щоб не розглянути ці два варіанти.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Все, що так полюбилося шанувальникам седану Audi A7, у випадку з хетчбеками пропонуються за досить високу ціну. Подібні стилізація і продуктивність зустрічаються у Audi A6, BMW X4 або, навіть, Lincoln MKZ.

Нове у 2018 році

Новий пакет «Competition» пропонує: унікальний спортивний диференціал, червоні гальмівні супорти, спортивні сидіння, кермо з пласким дном та стилістичні прийоми «S-line». Окрім того, S7 може похвалитися більшою кількістю опцій коліс.

Враження від їзди

З 340 кіньми V6 двигуна найдешевший A7 гарантує космічну продуктивність, досягаючи сотні за 5.3 секунди. Цей силовий агрегат сміливо можна віднести до одних з найкращих, він продукує необхідний запас потужності майже на всіх швидкостях. До того ж, працює настільки тихо і плавно, що іноді навіть доведеться поглядати на тахометр, щоб впевнитися, що він не заглох. Агресивніший S7 трохи втратив в плані комфорту і тиші салону, але воно того варте. V8 двигун демонструє 450 кінських сил, які вражають не тільки на папері. Харизматичний S7 знаний гонщик, готовий у будь-яку мить продемонструвати спритність, швидкість і впевненість. Не зважаючи на всю продуктивність, A7 і S7 залишаються вишуканими транспортними засобами з елегантним дизайном, високоякісними матеріалами і вражаюче зручними сидіннями.

Найкращі характеристики

Вистачить декількох хвилин всередині Audi, щоб оцінити вражаючу шкіру, скульптурну приладову панель та 8.0-дюймовий дисплей, який з’являється автоматично. Провівши ще трохи часу, ви матимете змогу оцінити такі деталі, як рифлені елементи управління.

Окрім звичної для більшості навігаційної системи, A7 і S7 пропонують «Google Earth». Система здатна використовувати «Google Street View», завдяки чому водій отримує реальне зображення вулиць і будівель.

Детально про автомобіль Audi S7

Інтер’єр

Всередині салону Audi знайдеться чимало елементів для захоплення. По-перше, це високоякісні матеріали, на кшталт стандартної шкіряної обшивки з ромбовидним візерунком у моделях S7. Стандартний A7 вміщує п’ятьох людей, у S7 сядуть четверо через пару контурних сидінь замість суцільного. Завдяки 8 автоматичним режимам налаштування сидіння та електроприводу керма, водій отримує чудову позицію. На користь практичності свідчить містке багажне відділення.

Екстер’єр

З самого дебюту у 2012 році A7 і S7 спокушали формами. Звісно, поняття краси відносне, але більшість погодиться, що перед нами привабливий автомобіль, з якого б боку не дивитися. Компанія, чомусь, називає своє творіння седан, але задня частина і кришка багажника роблять його хетчбеком. До речі, об’єм багажника складає 0.7 м3. Візуально моделі можна розрізнити, зважаючи на деталі екстер’єру. Так, Ауді С7 2018 отримав унікальний дизайн переднього і заднього бамперів. Усі моделі потішать люком даху і електричним заднім спойлером.

Базова комплектація

При далеко не найнижчій ціні й емблемою «Audi» на носі, С7 не може бути погано оснащеним. У базу потрапили: клімат-контроль чотирьох зон, шкіряна обшивка, дерев’яні деталі, 8 автоматичних режимів налаштування передніх сидінь, навігація, камера заднього виду, моніторинг сліпих зон та AM/FM/CD програвач на 10 динаміків з HD радіо і двома USB-портами.

Опційне обладнання

Як опції пропонуються: функція масажу для передніх сидінь, вентиляція та проекційна приладова панель на вітровому склі. Пакет «Driver Assistance» додасть: активний контроль руху автомобіля по смузі, адаптивний круїз-контроль, віражну камеру та систему «Audi pre sense plus». Новий пакет «Competition» додасть більше елементів, спрямованих на покращення динаміки.

Під капотом

За потужність S7 відповідає 4.0-літровий V8 турбодвигун на 450 кінських сил і 550 Нм. Компонується він семиступінчастою автоматичною коробкою передач. З повним приводом сотні автомобіль досягає за 4.6 секунди. Витрата пального становить 13.2 л/100км у міському, 7.0 л/100км у заміському та 9.3 л/100км у змішаному циклах.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Lincoln MKT 2018
Огляд тест-драйву: Lincoln MKT 2018
Огляд тест-драйву: GMC Canyon 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: GMC Canyon 2018