Огляд тест-драйву: BMW X1 2020

2 грудня 2020

Новий BMW X1 - відмінний розкішний субкомпактний позашляховик. Він пропонує те, що багато людей хочуть від невеликого кросовера: багато пасажирського і вантажного простору, достатню потужність двигуна, вражаючу динаміку і солідний список стандартних функцій, включаючи зручну інформаційно-розважальну систему iDrive. 

Новий кросовер BMW X1 2020

Нове в 2020 році 

Баварський бренд зробив рестайлінг BMW X1 в 2020 році. Автомобіль отримав:

  • оновлений зовнішній вигляд,
  •  8,8-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи в стандартній комплектації.

Кому варто купити? 

BMW X1 - нова модель, яка сподобається всім, хто цінує привабливе поєднання продуктивності, простору і вартості. Завдяки широкому спектру стандартного обладнання і різним додатковим опціям легко створити X1 для своїх потреб.

BMW X1 2020 року забезпечить вам задоволення від водіння і повсякденну практичність. 

Нове або б/у авто? 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

У 2020 році BMW оновив зовнішній вигляд X1 і додав 8,8-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи в список стандартних функцій. 6,5-дюймовий дисплей був обов'язковим в X1 2019 року, а дисплей більшого розміру - опціональним. Якщо вам подобається оновлений зовнішній вигляд, вибирайте новий BMW X1. Якщо ні, можливо, краще купити модель 2019 року в топовій комплектації з великим інформаційно-розважальним екраном. Він буде майже ідентичний новому X1 і, ймовірно, дешевший.

BMW X1 або Audi Q3?

Обидва цих німецьких суперника - відмінний вибір, але з різних причин. BMW виходить на перше місце за характеристиками завдяки чіткому управлінню і кращій економії палива. Він також має на кілька літрів вантажного простору більше, ніж Audi. Проте у Q3 один з найкрасивіших інтер'єрів в сегменті. Audi радує набагато кращими показниками безпеки і більш низькою стартовою ціною, а також стандартною шкіряною обробкою і повним приводом.

BMW X1 або Jaguar E-Pace?

У Jaguar E-Pace є багато чого, але він не може конкурувати з X1 напряму. У E-Pace місткий вантажний відсік, але у X1 більше. До того ж другий ряд BMW краще підходить для дорослих. BMW перевершує Jaguar за зручністю використання інформаційно-розважальної системи та економії палива. Обидва цих кросовера мають деталі інтер'єру, які помітно дешевші, але вони також можуть похвалитися спритною керованістю і хорошим прискоренням. З огляду на всі обставини, ймовірно, краще вибрати X1. 

Салон

Позашляховик BMW X1 має п'ять сидінь, але чотири пасажири - більш реалістична картина через вузьке заднє середнє сидіння. Передні крісла регулюються електроприводом у восьми напрямках, також ви можете вибрати чотирипозиційне регулювання зони попереку. Сидіння забезпечують хорошу бічну підтримку і залишаються зручними при тривалих поїздках. Передні спортивні крісла не є обов'язковими.

Розміщення приладів і приладових панелей додає відчуття спортивності в кабіні. 

Місця для голови і ніг у другому ряду повинно бути достатньо для дорослих пасажирів, якщо вони знаходяться на одному з двох бічних сидінь. Якщо ви регулярно подорожуєте з більш високими пасажирами, можливо, вам захочеться встановити додаткове розсувне і відкидне заднє сидіння.

Позашляховик BMW початкового рівня виглядає добре зібраним, а матеріали його салону відповідають люксовій ціні. Вдосконалені варіанти обробки, такі як текстура дерева і матовий алюміній, роблять інтер'єр більш висококласним. Проте стандартна оббивка із синтетичної шкіри SensaTec трохи жорстка. 

X1 перевершує майже всі інші розкішні субкомпактні позашляховики за об'ємом вантажного відсіку. У BMW X1 2020 розмір багажника 505 літрів. Другий ряд, що складається на 40/20/40, опускається майже рівно з підлогою і збільшує корисний об'єм до 1662 літрів. У цьому BMW досить місця для декількох великих валіз або багатьох невеликих сумок ручної поклажі. Задні двері з електроприводом входять в стандартну комплектацію, а відкривання без допомоги рук в формі безключового доступу BMW Comfort Access є додатковим.

У стандартну комплектацію X1 входить інформаційно-розважальна система BMW iDrive, яка заслуговує багатьох похвал за простоту і легкість управління. Її стандартний 8,8-дюймовий сенсорний екран має чітку графіку і швидко реагує на введення. Ви також можете використовувати поворотну ручку на центральній консолі для більшості функцій, якщо вам не хочеться тягнутися до екрану. Обидва способи налаштувань прості у використанні навіть під час водіння.

Навігація та інтеграція смартфона Apple CarPlay входять в стандартну комплектацію, але, як і у всіх інших моделях BMW, Android Auto як і раніше недоступний. Додаткові функції включають супутникове радіо, стереосистему з об'ємним звуком Harman Kardon з 12 динаміками, бездротову зарядку пристрою і точку доступу Wi-Fi.

Відео тест-драйв BMW X1 2020 року

Технічні характеристики 

BMW X1 оснащений чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 228 кінських сил. Завдяки йому розгін БМВ Х1 з місця до 100 км/год складає всього 6,8с. Хоча X1 не вдавлює вас швидкістю в сидіння, у нього достатньо потужності для повсякденних поїздок.

Зі стандартним переднім приводом BMW X1 2020 року має витрату 7,1 л/100 км в змішаному циклі. 

X1 - один з найприємніших у водінні невеликих позашляховиків в цьому класі завдяки чіткому управлінню і хорошому проходженню поворотів. Проте тим, хто жадає більше спорту і драйву, рульове управління може здатись трохи легким і німим. Крім того, підвіска жорсткувата. 

Безпека

2020 X1 стандартно поставляється з BMW Active Driving Assistant, який включає:

  • попередження про лобове зіткнення, 
  • виявлення пішоходів, 
  • автоматичне екстрене гальмування, 
  • попередження про виїзд з смуги руху, 
  • розпізнавання обмеження швидкості,
  • автоматичне дальнє світло фар. 

Склоочисники з датчиком дощу, камера заднього виду, а також передній і задній датчики парковки входять в стандартну комплектацію.

Додаткові функції активної безпеки включають проекційний дисплей, адаптивні фари, адаптивний круїз-контроль з зупинками і автоматичну парковку.

Розміри і вага 

BMW X1 має довжину 4447 мм. Споряджена маса коливається від 1612 до 1684 кілограм. 

Можливі комплектації 

BMW X1 2020 року випускається в двох основних версіях: sDrive28i з переднім приводом і xDrive28i з повним приводом. Всі X1 поставляються з чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Ви можете поліпшити характеристики комфорту і безпеки будь-якої версії БМВ Х1 за допомогою додаткових пакетів опцій. 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Volvo XC90 2020
Оновлений позашляховик Volvo XC90 2020 року випуску
Седан Nissan Sentra 2020 року випуску
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Nissan Sentra 2020