Огляд тест-драйву: BMW X6 2018

12 липня 2018

Сучасний BMW X6 можна розглядати як більш жвавого, менш практичного двійника X5. У той час, як останній зосереджений на комфортному перевезенні людей, X6 надає перевагу спортивній динаміці. Помісь позашляховика класу люкс і спортивного купе може видаватися дивною, але X6 має шанувальників. Конкурує творіння BMW з Mercedes-Benz GLE Coupe. Позашляховик пропонує шестициліндрові або V8 турбодвигуни. Як альтернатива пропонується більш продуктивна версія X6 M.  

Огляд тест-драйву: BMW X6 2018

Вам сподобається

Якщо ви хочете отримати неконформіський, спортивний транспортний засіб з притаманними BMW показниками вишуканості, X6 до ваших послуг. При 21 см дорожнього просвіту і доступному повному приводі, X6 не спасує перед зимовою негодою.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Фірмова похила лінія даху і решта елементів роблять позашляховик привабливим, але заради цього довелося пожертвувати вантажним простором і задньою видимістю. На відміну від X5, у чергового творіння BMW відсутній третій ряд сидінь навіть як опція. Суперник типу Mercedes GLE Coupe пропонує більше потужності.

Нове у 2018 році

У поточному році відбулися лише незначні зміни. До їх числа потрапили оновлення інформаційно-розважальної системи iDrive, покращення навігаційної системи і нові опції коліс.

Враження від їзди

Задоволення отримуєш не лише споглядаючи X6, але й перебуваючи за його кермом. Як би парадоксально це не звучало, позашляховики bmw x6 тішать продуктивністю. Перш за все, перед нами швидкі автомобілі. З шестициліндровим двигуном сотня досягається за 6.4 секунди. Двигун V8 дозволить відмітки у 100 км/год досягати за 5.8 секунд. Окрім хороших показників розгону, позашляховик вразить здатністю входити в повороти, особливо з урахуванням розміру і ваги. Основною відмінністю від постійного суперника Mercedes-AMG GLE Coupe стала відсутність приводу на задні колеса. Це може стати важливим аспектом для деяких автомобільних ентузіастів. На відкритих шосейних дорогах позашляховик позиціонує дивовижні манери. Берегтися, між тим, варто двох речей, перше це значні сліпі зони позаду, друге – система стоп/старт, яка зменшує потужність для економії пального. Від останньої можна відкараскатися легким натисканням на кнопку.  

Найкращі характеристики

Сучасний X6 виглядає як біла ворона, хоча стовідсотково є частиною сімейства BMW. Можливо, саме тому він став основою для менших X4 і X2.

Якщо ви є істинним меломаном і вам не шкода декількох додаткових тисяч, зверніть увагу на аудіосистему «BANG&OLUFSEN» на 16 динаміків, яка занурить вас у чарівний світ звуку.

Детально про автомобіль BMW X6

Інтер’єр

У той час, як в плані екстер’єру X6 вважається не зовсім традиційним BMW, салон впізнає кожен шанувальник бренду. Як і у випадку з X5, передні сидіння просторі, а посадочна позиція висока, завдяки чому водій і передній пасажир отримують чудову видимість. Широкий підлокітник, а заразом і відсік для зберігання, розділяє сидіння водія і пасажира. Прямо по центру розміщений 10.2-дюймовий екран, який контролює навігацію, аудіосистему та інше. На відміну від X5, який здатний вмістити до семи пасажирів, у разі доповнення третім рядом, X6 розрахований виключно на п’ятьох. Пасажирам позаду варто берегти голову через специфіку стилізації. Вантажного простору не мало, але до рівня X5 позашляховик не дотягнув.

Екстер’єр

Поглянувши на новеньку модель bmw x6 2018 року, ви дійдете до одного з двох висновків: вона або сильно сподобається, або сильно не сподобається. Компанія ризикнула, представивши майже десять років тому новий кузов bmw x6 як комбінацію купе з чотирма дверима і позашляховика з завищеним кліренсом. Переживши кількома роками пізніше рестайлінг, bmw x6 зберіг основні контури, але отримав ще більш виразні вигини. Основною рисою позашляховика став похилий дах. Класичний X5 має масивний профіль, а X6 більше нагадує спортивне купе. Загалом, маємо привабливий спортивний транспортний засіб з додатковою порцією потужності.

Базова комплектація

Базовою моделлю стала xDrive35i, яка отримала: шестициліндровий двигун, шкіряну обшивку, електропривод дверей багажника, 14 автоматичних режимів налаштування передніх сидінь, камеру заднього огляду з передніми і задніми сенсорами паркування, підігрів передніх сидінь, універсальний відмикач гаражних дверей, двозонний клімат-контроль та електропривод рульової колонки. Стандартна інформаційно-розважальна система складається з: 10.2-дюймового сенсорного екрану з роторним управлінням, навігації, AM/FM/CD/HD аудіосистеми на 9 динаміків, Bluetooth і USB-порту.

Опційне обладнання

Майже всі моделі стандартно оснащені системою повного приводу. Топові моделі доступні з 4.4-літровим V8 турбодвигуном, 20 автоматичними режимами налаштування передніх сидінь, аудіосистемою «Harman/Kardon» на 16 динаміків та клімат-контролем на 4 зони. Чисельні опції пропонуються в залежності від комплектації, так доступними є Apple CarPlay, але не Android Auto, і пакети допомоги водієві, які включають: активну систему виявлення сліпих зон, адаптивний круїз-контроль, систему попередження про виїзд за межі смуги руху й автоматичне екстрене гальмування. Іншими опціями стали: вентиляція передніх сидінь, підігрів задніх, підігрів керма, бездротова зарядка, постійна точна Wi-Fi і система нічного бачення.

Відео тест-драйв БМВ Х6 2018

Під капотом

Силовий перелік починається з 3.0-літрового шестициліндрового турбодвигуна на 306 кінських сил і 400 Нм. Компонується він автоматичною коробкою передач на вісім ступенів. Привід на всі колеса. Розгін відбувається за 6.4 секунди. Витрата пального становить 11.4 л/100км у міському, 7.0 л/100км у заміському та 8.4 л/100км у змішаному циклах. Наступним йде 4.4-літровий V8 турбодвигун на 450 кінських сил і 650 Нм. Пару йому складає та ж сама коробка передач. Привід повний. Сотня досягається за 5.8 секунд, витрата пального становить 9.7 л/100км у змішаному циклі. Як альтернатива представлені дизельні двигуни. Найменшим став 3.0-літровий шестициліндровий турбодвигун на 258 кінських сил і 560 Нм. Компонується він тією ж коробкою, що і бензинові силові агрегати. Розгін відбувається за 6.7 секунд, витрата пального сягає 6.0 л/100км у змішаному циклі. Наступним йде 3.0-літровий шестициліндровий турбодвигун на 313 коней і 630 Нм. До 100 км/год позашляховик розганяється за 5.8 секунд, витрачаючи 6.3 л/100км у змішаному циклі. Останнім йде 3.0-літровий шестициліндровий турбодвигун на 381 кінську силу і 740 Нм. Цей двигун bmw x6 дозволить розігнатися до сотні за 5.2 секунди, витрачаючи 6.6 л/100км у змішаному циклі.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Nissan Maxima 2018
Огляд тест-драйву: Nissan Maxima 2018
Огляд тест-драйву: Porsche Cayenne 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Porsche Cayenne 2018