Огляд тест-драйву: BMW X6 M 2019

25 вересня 2019

Новий BMW X6 M це найпотужніший BMW X6, який можна придбати. Оснащений V8 турбодвигуном на 575 кінських сил, сотню він досягає за 4.2 секунди. В той же час, розробники почаклували над шасі, трансмісією, системою повного приводу та іншими компонентами. Як і у випадку звичайних X6, харизматичний X6 M поєднує кузов в стилі купе з високим кліренсом і хорошим вантажним об’ємом. Основними його суперниками, як не дивно, є німецькі Mercedes-AMG GLE63 S і Porsche Cayenne Turbo.

Огляд тест-драйву: BMW X6 M 2019

Вам сподобається 

Нинішній X6 це оригінальний позашляховик з унікальною стилізацією. Якщо ви хочете отримати версію з більшим запасом потужності і динамічними покращеннями, BMW X6 M 2019 вартий уваги. Зі стандартною системою повного приводу позашляховик цілком підходить для їзди взимку. 

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви бажаєте отримати більше внутрішнього простору, зверніть увагу на BMW X5 M, ще один високопродуктивний позашляховик від баварців, але з більш традиційною лінією даху. Якщо все, що вас цікавить, це швидкість, погляньте в сторону Mercedes-AMG GLE63 S чи Porsche Cayenne Turbo.

Нове у 2019 році 

Усі X6 M 2019 стандартно постачаються з системою «Active Driving Assistant». Вона об’єднала попередження про виїзд за межі смуги руху, попередження про зіткнення, попередження про появу пішоходів і «City Mitigation» з гальмуванням. Іншими стандартними елементами стали система «Blind Spot Detection», «Speed Limit Info» і Apple CarPlay, остання система має рік пробної підписки. 

Враження від їзди 

Нинішній BMW X6 M бере і без того досконалу натуру X6 і підносить на новий рівень. Процес розгону просто зачаровує. З 4.4-літровим V8 турбодвигуном під капотом позашляховик обходить чимало спортивних автомобілів. Завдяки силовому агрегату автомобіль вагою у 2.360 кг відчувається і поводиться на диво жваво і підкорює круті повороти з неймовірною спритністю. Змагатися не варто, хіба що, з Jeep Grand Cherokee Trackhawk чи Tesla Model X. Перший сотні досягне приблизно за 3.5 секунди, а повністю електричний Tesla здатний подолати цю відстань за 3.0 секунди.

Найкращі характеристики 

Які б динамічні характеристики не демонстрував позашляховик, він, перш за все, BMW. Тому всередині на потенційного покупця чекають виняткової якості шкіра, найсучасніші технології і багато систем безпеки. 

Відкрити двері багажника водій може як дистанційно, так і рухом ноги під капотом. Дуже зручно у тих випадках, коли руки зайняті.

Детально про автомобіль BMW X6 M  

Інтер’єр 

Як і стандартний X6, салон BMW X6 M пропонує два ряди і п’ять місць. Версія M, між тим, гарантує шкіру «Merino», шкіряну приладову панель і оздоблення стелі «Alcantara». Водій і передній пасажир сидять на розкішних сидіннях і мають необмежену фронтальну видимість. Задні пасажири зі зростом вище середнього, між тим, можуть відчувати брак особистого простору через низхідну лінію даху, яка, до речі, є причиною появи сліпих зон. Завдяки 10.2-дюймовому дисплею високої роздільної здатності можна ефективно керувати навігацією і аудіосистемою. Самим екраном можна управляти як через сенсорну поверхню, так і за допомогою роторного контролера. 

Відео тест-драйв BMW X6 M 2019 року

Екстер’єр 

Представники BMW називають X6 M спортивним купе, а не позашляховиком, що правда, це більше схоже на маркетинговий крок. Між тим, зі збільшеним кліренсом, похилою лінією даху і виразною задньою частиною X6 M дійсно поєднує атрибути спортивного купе і позашляховика. Виразності образу додають 21-дюймові колеса, квадратні вихлопні патрубки і задній спойлер. 

Базова комплектація 

Як і очікується, автомобіль такого рівня має гарний перелік оснащення. На додачу до всіх динамічних покращень, позашляховик отримав передні сидіння з 18 режимами налаштувань і підігрівом, вишукану шкіру, клімат-контроль на 4 зони, функцію відкривання багажника без рук, останню версію системи «iDrive 6.0», яка контролює покращену навігацію і аудіосистему «Harman/Kardon» на 16 динаміків. Стандартною у поточному році стала система «Active Driving Assistant», яка включає попередження про виїзд за межі смуги руху, попередження про зіткнення, попередження про появу пішоходів і «City Mitigation» з гальмуванням. Новинкою року також стали система виявлення сліпих зон, система «Speed Limit Info» і Apple CarPlay.

Опційне обладнання 

Основний пакет X6 M «Executive» нині пропонує підігрів керма, функцію м’якого зачинення дверей, систему «Parking Assistant», вентиляцію сидінь, підігрів задніх сидінь, світлодіодні фари, камеру виду збоку і згори, проекційну приладову панель на вітровому склі, бездротову зарядку і точку Wi-Fi. Окремими опціями стали камера нічного бачення і аудіосистема «Bang & Olufsen».

Під капотом 

Єдиним для BMW X6 M є 4.4-літровий V8 турбодвигун на 575 кінських сил і 758 Нм. Компонується він восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач M Steptronic. Привід стандартно повний. Розгін до сотні відбувається за 4.2 секунди. Витрата пального перебуває на рівні 14.7 л/100км у міському, 9.0 л/100км у заміському і 11.1 л/100км у змішаному циклах. Максимальна швидкість BMW X6 M становить 249 км/год.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Jaguar XJ 2019
Огляд тест-драйву: Jaguar XJ 2019
Огляд тест-драйву: Chevrolet Sonic 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Chevrolet Sonic 2019