Огляд тест-драйву: Bentley Mulsanne 2018

16 жовтня 2018

Сучасний Bentley Mulsanne пропонує комфортний салон, чотири колеса і двигун. То що дозволяє цьому легендарному британцю просити таку суму? Відповіддю стане майстерність виконання. У той час як більшість автовиробників використовують конвеєри, кожен Mulsanne складається вручну з витратою понад 400 годин людської праці. Седан з вагою 2.720 кг і потужністю 512 коней поєднує найкращі вміння людини створювати довершений автомобільний образ. До того ж цей седан змусить багатьох суперників ковтнути пилюки, залишаючи їх позаду. З масивним V8 двигуном і майже безкінечним переліком можливостей персоніфікації стає зрозумілим, чому Bentley Mulsanne 2018 вартий уваги прискіпливих покупців.

Огляд тест-драйву: Bentley Mulsanne 2018

Вам сподобається

Якщо гроші не проблема, тоді вручну зібраний автомобіль з усіма сучасними елементами має потрапити у ваш список бажань. Седан нагадує витвір мистецтва, дозволяючи власнику продемонструвати свою успішність і хороший смак.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Більш позитивний водійський досвід можна отримати за кермом Porsche Panamera, BMW 7 Series і Maserati Quattroporte, кожен з яких коштує менше. При бажанні можна навіть залишитися з Bentley, розглянувши варіант дешевшого, але не менш добре оснащеного Flying Spur.

Нове у 2018 році

Після незначного перегляду минулого року Mulsanne не запропонував змін у цьому.

Враження від їзди

Це той автомобіль, у якому можна відправитися на ділову зустріч або приватну гру з бізнес партнерами до іншого міста, просто для того, щоб насолодитися процесом подорожі. Досвід перебування у великому, створеному під вас автомобілі з неймовірним турбодвигуном вартий витрат і часу. Вражаюче просторий і зручний салон Mulsanne тішить не залежно від місця вашого перебування. Задоволення можна отримати від вражаючого управління, потужності та плавності ходу. Потужність автомобільному витвору постачає 6.8-літровий V8 двигун на 512 кінських сил і 1020 Нм. Модель Bentley Mulsanne Speed вразить 537 кіньми і 1100 Нм. Сотня з стандартними моделями досягається за 5.3 секунд,  Speed до 100 км/год домчить за 4.9 секунди.

Найкращі характеристики

Говорячи про такий автомобіль як Mulsanne, треба зважати на статус і в якості найкращого обирати те, що його підкреслює. Так, задні пасажири можуть насолоджуватися охолоджувачем двох пляшок води, більшою за розміром ємністю для пляшки шампанського і двох келихів або надсучасну установкою для пляшок для спиртного, кришталевих келихів та, навіть, фляги з написом «Bentley».

Не знайшли кольору, який би підходив під настрій? Не варто хвилюватися. Компанія пофарбує ваш Mulsanne у бажаний колір і підбере необхідний відтінок шкіри салону. Покупець може уточнити породу дерева, матеріал акцентів та килимків. Шанувальникам сигар пропонується спеціальна коробка, не обділені увагою і решта захоплень покупців.

Детально про автомобіль Bentley Mulsanne

Інтер’єр

Сівши у Mulsanne, ви опиняєтесь в іншому світі. Акцентів салону додають щедра порція дерева і нержавіюча сталь, остання відполірована до стану засліплення. Простору для задніх пасажирів більш ніж достатньо, до того ж задні сидіння так само як і передні пропонують підігрів і вентиляцію. Але на відміну від деяких ультра розкішних седанів Mulsanne більше не пропонує індивідуальних крісел. Натомість можна насолодитися підніжками і автоматизованими столиками для пікніка.

Відео тест-драйв Bentley Mulsanne 2018 року

Екстер’єр

У той час як екстер’єр більшості розкішних автомобілів кричить про те, наскільки важко його власнику довелося працювати заради придбання, Mulsanne просто заявляє, що його власник знає свою справу. При майже 518 см у довжину новий Бентлі Мульсан має досить вишукану зовнішність з виразними крилами і масивною решіткою радіатора. В разі необхідності активується привід дверей, а при паркуванні ховаються бічні дзеркала. В якості візитівки залишаються фірмові округлі фари, «крила» капоту та літера «B» на капюшонах коліс.

Базова комплектація

Такого просто не може бути, щоб Bentley був погано оснащений. Сучасний Mulsanne постачається з електроприводом і підігрівом передніх і задніх сидінь, 8.0-дюймовим екраном інформаційно-розважальної системи, навігацією, люком, клімат-контролем чотирьох зон, електроприводом дверей багажника та функцією голосового контролю багатьох операцій. Стандартна аудіосистема пропонує 14 динаміків і CD чейнджер на 6 дисків. Їздить флагман Bentley на 20-дюймових колесах з литими дисками і пневматичній підвісці.

Опційне обладнання

Такого просто не може бути, щоб побажання клієнта не були враховані, адже на збір одного автомобіля йде понад 400 годин людської праці. Серед стандартних опцій зустрічаються аудіосистема «Naim» на 20 динаміків, передні і задні сидіння з функцією масажу та 21-дюймові колеса. В якості додатку пропонуються столики для пікніку з електроприводом. Сумувати не дадуть розважальна система і точка Wi-Fi. Про безпеку подбають адаптивний круїз-контроль і чисельні камери.

Під капотом

За потужність стандартних моделей відповідає 6.8-літровий V8 двигун на 512 кінських сил і 1020 Нм. Компонується він автоматичною коробкою передач на вісім ступенів. Привід на задні колеса. Сотня досягається за 5.3 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 23.4 л/100км у міському, 10.1 л/100км у заміському та 15.0 л/100км у змішаному циклі. Модель Speed отримала 6.8-літровий двигун на 537 кінських сил і 1100 Нм. У пару йому дісталася та сама коробка. До 100 км/год седан розганяється за 4.9 секунди. Витрата пального становить 23.4 л/100км у місті, 10.1 л/100км за його межами і 15.0 л/100км у середньому.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz CLS-Class 2018
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz CLS-Class 2018
Огляд тест-драйву: Toyota Corolla 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Toyota Corolla 2018