Огляд тест-драйву: Cadillac CTS 2019

4 червня 2019

Виразний Cadillac CTS 2019 це американська альтернатива європейським і японським седанам класу люкс середнього розміру типу BMW 5 Series і Lexus GS. З хорошим переліком двигунів, точним управлінням і виразним дизайном, автомобіль точно вартий уваги. Сегмент відомий значною конкуренцією, тому новачкам важко привернути увагу, навіть зважаючи на свіжу стилізацію і хороший перелік оснащення. Панівне становище тут займає відомий Mercedes-Benz E-Class. Нинішні моделі CTS все ще витримують порівняння з суперниками. Хоча, з урахуванням невтішних планів Cadillac щодо припинення виробництва CTS після 2019 року, майбутнє у автомобіля не дуже райдужне.

Огляд тест-драйву: Cadillac CTS 2019

Вам сподобається

Якщо ви шукаєте седан класу люкс середнього розміру і хочете, щоб він мав американське громадянство, Cadillac CTS до ваших послуг. Зі стандартним приводом на задні колеса і приводом на всі колеса у якості опції перед нами повноцінний спортивний седан. А збалансована стартова ціна допомагає обійти деяких європейських суперників.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Як би Cadillac не старався, йому бракує новітніх допоміжних систем. Крім того, йому важко витримувати конкуренцію більш відомих європейських брендів. Не додає привабливості і той факт, що автомобіль може зникнути після 2019 року.

Нове у 2019 році

У поточному році змін для CTS не передбачено. Бренд «Cadillac» зокрема і «General Motors» загалом перебувають у процесі припинення виробництва певних моделей. Так, було підтверджено зникнення компактних седанів ATS.  Наступними можуть стати CTS.

Враження від їзди

Використовуючи ту саму платформу що і менший ATS, більший і важчий CTS відчувається майже так само. Точне управління додає впевненості, залишаючи по собі відчуття легкості. Додавши систему адаптивної підвіски «Magnetic Ride Control» можна насолодитися підвищеною плавністю ходу. Більшість водіїв надають перевагу задньому приводу, зважаючи на його внесок у динаміку, тим не менше, не можливо заперечувати той факт, що доступна система повного приводу краще адаптує автомобіль до примх погоди. Багато хто вважає, що базові силові агрегати не здатні здивувати, між тим, 2.0-літровий чотирьохциліндровий двигун Cadillac CTS тішить хорошим показником розгону і кращим рівнем економії пального, ніж доступний 3.6-літровий V6 двигун.

Найкращі характеристики

Моделі Cadillac CTS 2019 постачаються з хорошим переліком допоміжних технологій. На додачу до легкої у використанні інформаційно-розважальної системи CUE передбачені Apple CarPlay і Android Auto. Окрім цього, CTS отримали точку Wi-Fi, бездротову зарядку і, навіть, систему, яка контролює поведінку молодого водія, який може опинитися за кермом.

Седан Cadillac CTS любить підвищувати ставки, додаючи до і так пристойного рівня потужності стандартного двигуна можливість насолодитися 335 чи 426 конячками доступних V6 двигунів.  

Детально про автомобіль Cadillac CTS

Інтер’єр

Салон Cadillac CTS, розрахований на п’ятьох людей, тішить високоякісними матеріалами, відмінною якістю співвідношення деталей і наявністю сучасних технологій. Практично всі поверхні дуже приємні на дотик і вкриті шкірою, хоча базові моделі постачаються із замінником. Унікальній, американській зовнішності пасує внутрішня атмосфера. Місця позаду в принципі вистачає, хоча місця для ніг стало менше у порівнянні з тим, що пропонувалося раніше. Сенсорний екран інформаційно-розважальної системи покращувався роками, тому нинішню швидкість реакції, простоту використання і легкість сполучення з пристроями від iPhones і Android важко обійти. Класною функцією стала кришка з електроприводом для тримачів напоїв.

Відео тест-драйв Cadillac CTS 2019 року

Екстер’єр

Різкі вигини, рифлений капот і решітка радіатора виразної геометрії не тільки виділяють Cadillac CTS, а допомагають йому дещо контрастувати з європейськими суперниками. Автомобіль не можливо сплутати з іншими транспортними засобами на дорозі, перед нами типовий американець. Класними елементами екстер’єру стали затвори решітки радіатора, які зачиняються задля покращення аеродинаміки і рівня економії пального. Шарму додає ненав’язливе оздоблення алюмінієм бічних вікон. Позаду усі CTS мають два вихлопних патрубки. Діаметр коліс варіює від 17 до 19 дюймів.

Базова комплектація

У поточному році CTS доступний у п’яти комплектаціях: базовій, Luxury, Premium Luxury, V-Sport, і V-Sport Premium Luxury. Базова модель отримала вісім автоматичних режимів налаштування передніх сидінь, двозонний клімат-контроль, функцію доступу без ключа, кнопкове запалювання, універсальний відкривач гаражних дверей і задні сенсори паркування. Інформаційно-розважальна система складається з 8.0-дюймового сенсорного екрану, аудіо «Bose» на 11 динаміків, бездротової зарядки, Apple CarPlay і Android Auto сполучення. Нажаль не доступне навіть у якості опції автоматичне екстрене гальмування.

Опційне обладнання

Модель CTS Luxury додає пакет «Driver Awareness» з системою утримання смуги руху, моніторингом сліпих зон і попередженням про можливе зіткнення, окрім того розраховувати можна на шкіряну обшивку, навігацію, підігрів і вентиляцію передніх сидінь, аудіосистему «Bose» на 13 динаміків, підігрів керма, заднє сидіння, які складається у співвідношенні 60/40, та фронтальні фари високої інтенсивності. Модель Premium Luxury потішить наявністю автоматичної допомоги при паркуванні, клімат-контролю трьох зон, магнітної підвіски, 12.3-дюймової цифрової приладової панелі та доступністю автоматичного екстреного гальмування. Топовий Cadillac CTS V-Sport 2019 року гарантує потужний V6 двигун, продуктивну підвіску, покращені гальма «Brembo»  та інші динамічні покращення. Система повного приводу доступна всім моделям окрім комплектації V-Sport.

Під капотом

Базовим став 2.0-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 276 кінських сил і 400 Нм. Компонується він восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід на задні колеса. Розгін відбувається за 6.6 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 10.8 л/100км у міському, 6.2 л/100км у заміському та 7.8 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом седан розженеться за 6.9 секунд, витративши 8.4 л/100км у змішаному циклі. Доступним є 3.6-літровий V6 двигун на 335 кінських сил і 385 Нм. У пару йому дісталася та сама коробка передач. З приводом на задні колеса розгін відбудеться за 6.7 секунд. Витрата пального становить 13.1 л/100км у місті і 8.1 л/100км за його межами. З повним приводом сотні автомобіль досягне за той самий час, витрачаючи 10.7 л/100км у змішаному циклі. Топову позицію займає 3.6-літровий V6 турбодвигун на 426 коней і 583 Нм. У даному випадку привід виключно на задні колеса. Витрата Cadillac CTS перебуває у межах 13.8 л/100км у міському, 9.4 л/100км у заміському і 11.2 л/100км у змішаному циклах.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW M4 2019
Огляд тест-драйву: BMW M4 2019
Огляд тест-драйву: Chevrolet Corvette 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Chevrolet Corvette 2019