Огляд тест-драйву: Cadillac Escalade 2020

23 листопада 2020

Cadillac Escalade 2020 року - гідний розкішний позашляховик. У нього кілька сильних сторін, в тому числі довгий список функцій і надійний двигун. Однак є й недоліки. У більшості однокласників плавніший хід і більш якісне оформлення салону. У деяких також більше місця для пасажирів і вантажу, але це не проблема для місткого Cadillac Escalade ESV з довгою колісною базою.

Розкішний Cadillac Escalade 2020 року на дорозі

Нове в 2020 році 

Новий Кадилак Ескалейд 2020 не отримав серйозних змін.

Кому варто купити? 

Вам варто купити новий Cadillac Escalade, якщо шукаєте готовий до поїздки розкішний позашляховик з безліччю стандартних функцій і потужним двигуном.

Нове або б/у авто? 

Новий Ескалейд 2020 року належить до покоління, представленого в 2015 році. У моделі 2018 відбулося перше серйозне оновлення покоління. Cadillac замінив восьмиступінчасту автоматичну коробку передач 10-ступінчастою автоматичною, але оцінки економії палива практично не знизилися.

Cadillac не вніс серйозних змін в Escalade на 2020 рік. Можливо, ви зможете знайти стару модель з аналогічним оснащенням за менші гроші. Або почекаєте, поки вийде Cadillac Escalade нового покоління. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Cadillac Escalade або GMC Yukon?

GMC Yukon є по суті “не люксовою" версією Cadillac Escalade. Обидві моделі - великі позашляховики GM з аналогічними габаритами для пасажирів і вантажів, і обидва доступні в стандартному і довгобазовому варіантах кузова. Yukon Denali і Escalade мають схожі характеристики і матеріали оздоблення салону, а також однакову адаптивну підвіску і трансмісію. Фактично, Yukon Denali - це Cadillac Escalade у всьому, крім назви. Проте він продається дешевше, ніж Cadillac, що робить його кращим позашляховиком в цьому порівнянні.  

Cadillac Escalade або Mercedes-Benz GLS?

Якщо вам не потрібна розкішна робоча конячка для буксирування, Mercedes-Benz GLS - кращий вибір. Він може похвалитися ширшим спектром варіантів двигунів, включаючи два V8 з подвійним турбонаддувом, які перевершують силову установку Cadillac, а також більш просторі задні сидіння і на порядок кращі матеріали обробки салону. Крім того, конструкція кузова на рамі Escalade надає йому нестабільної їзди і важкої керованості, а Mercedes-Benz їде плавно і швидко. Mercedes-Benz GLS - кращий автомобіль в цьому порівнянні.

Салон

Позашляховик вміщує до восьми осіб, якщо ви виберете багатомісне сидіння другого ряду. Cadillac Escalade 2020 має розкішний інтер'єр. Шкіряна оббивка входить в стандартну комплектацію, так само як і рульове колесо зі шкіряною оббивкою і підігрівом, вентильовані сидіння переднього ряду з 12-позиційною регулюванням потужності та підігрівом, підігрів сидінь другого ряду і сидіння третього ряду, які складаються автоматично. Доступні поліпшена шкіряна оббивка, регульовані по 18 параметрам передні сидіння з функцією масажу, а також сидіння другого і третього ряду з механічним регулюванням. Ви можете отримати підніжки, що автоматично складаються і розкладаються, для полегшення входу і виходу.

У той час як перші два ряди досить просторі, щоб з комфортом розмістити дорослих, місця в третьому ряду надзвичайно мало, навіть за стандартами типових трирядних транспортних засобів. Cadillac Escalade ESV з довгою колісною базою більш комфортний завдяки додатковому простору для ніг.

Цей розкішний автомобіль має в основному висококласний салон, але є кілька пластикових деталей, що знижують загальне враження про якість інтер'єру Escalade.

У Escalade 430 літрів простору, коли всі три ряди стоять вертикально, що мало для розкішного трьохрядного позашляховика. Багажник розширюється до 1 461 літрів при складеному третьому ряду і 2 667 літрів при опущених задніх рядах. Обидва показники вище середнього для повнорозмірного позашляховика.

Варіант з довгою колісною базою Escalade ESV має більш місткі 1 112 літрів простору за третім рядом, 2 171 літрів за другим рядом і максимальну вантажопідйомність 3 423 літрів.

Стандартне обладнання Escalade включає інформаційно-розважальну систему CUE, 8-дюймовий сенсорний екран, Apple CarPlay, Android Auto, навігаційну систему, бездротову зарядку пристрою, точку доступу Wi-Fi, супутникове радіо, HD Radio, Bluetooth, чотири порти USB. і система об'ємного звучання Bose з 16 динаміками.

Додаткове обладнання - це панорамний дах і розважальна система для задніх пасажирів з 9-дюймовим екраном. 

Освоєння елементів управління інформаційно-розважальною системою вимагає деякого навчання, фізичним кнопок не вистачає зворотного зв'язку. Ще одним недоліком є те, що відбитки пальців сильно помітні на екрані.

Відео тест-драйв Cadillac Escalade 2002 року

Технічні характеристики 

Незалежно від типу кузова, Escalade оснащується 6,2-літровим двигуном V8, що видає 420 к.с., і 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Ця пара забезпечує достатню потужність для більшості потреб водіння. Перемикання передач відбувається плавно, а прискорення - легко. "100" на спідометрі з'являється через 6,4 с.

Escalade 2020 року витрачає 16,8 л/100 км в місті і 10,2 л/100 км на шосе. Це пристойні оцінки економії палива для розкішного великого позашляховика. Додавання повного приводу збільшує витрату до 16,8/11,2 л/100 км.

Великий Cadillac Escalade побудований на платформі вантажного автомобіля "кузов на рамі". В результаті він часом здається громіздким, з важким управлінням. Їзда в цілому комфортна. Задній привід входить у стандартну комплектацію, доступний повний привід.

Безпека

Система допомоги при паркуванні, камера заднього виду, передній і задній датчики парковки, система паркувальних камер з об'ємним оглядом і склоочисники з датчиком дощу входять в стандартну комплектацію кожного Escalade. Teen Driver також входить в базове оснащення. Ця система дозволяє вам встановлювати обмеження гучності і швидкості.

Доступні засоби допомоги водієві включають попередження про пряме зіткненні, автоматичне екстрене гальмування на низькій швидкості, автоматичне екстрене гальмування на повній швидкості вперед і назад, допомогу в утриманні смуги руху, попередження про виїзд з смуги руху, попередження про зміну смуги руху, моніторинг сліпих зон, адаптивний круїз-контроль, адаптивні фари, дзеркало з камерою заднього виду, проекційний дисплей і сидіння з функцією аварійної сигналізації.

Розміри і вага 

Новий Кадилак Ескалейд 2020 року має довжину від 5 181 мм до 5 699 мм. Споряджена маса коливається від 2 409 кг до 2 598 кг.

Можливі комплектації 

Ви можете купити Cadillac Escalade зі стандартною і довгою колісною базою. Якщо вам потрібен великий багажник і багато місця для пасажирів в третьому ряду, виберіть ESV збільшеної довжини. Ви також можете додати повний привід до будь-якої комплектації.

Після вибору кузова ви можете замовити один з чотирьох рівнів обробки салону: Escalade, Luxury, Premium Luxury і Platinum. Ці варіанти оформлення інтер'єру мають однакові характеристики як в Escalade, так і в Escalade ESV. 

Комплектація не змінює для Кадиллак Ескалейд 2020 технічні характеристики. Силові агрегати залишаються незмінними: 6,2-літровий двигун V8 і 10-ступінчаста автоматична коробка передач.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Acura RDX 2020
Розкішний позашляховик Акура РДХ 2020 року
Dodge Grand Caravan 2020 року на дорозі
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Dodge Grand Caravan 2020