Огляд тест-драйву: Cadillac Escalade 2021

31 серпня 2021

Кадилак Ескалейд 2021 року - це великий трирядний розкішний позашляховик. Cadillac Escalade 2021 представляє абсолютно нове покоління. Позашляховик зробив крок вперед у порівнянні зі своїм застарілим попередником практично в усіх відношеннях, але зберіг фірмову формулу успіху. 

Новий Кадиллак Ескалейд 2021 купити на автобазарі AutoMoto.ua

Зовнішній вигляд як і раніше привертає увагу, а всередині багато вантажного простору. Родзинкою салону є приладова панель. Вона включає в себе три чудових екрани з чіткою графікою, а також зручні елементи управління інформаційно-розважальною системою.

Трирядний Escalade управляється холоднокровно і забезпечує безтурботну якість поїздки, яку ви очікуєте від легкового автомобіля. Якщо і є недолік, то це те, що витрата палива трохи перевищує середній рівень для цього класу.

Нове в 2021 році

Новий Каділак Ескалейд повністю перероблений на 2021 рік. 

Кому варто купити?

З моменту свого створення Cadillac Escalade завжди залишався рекомендованим автомобілем. Жоден з японських або європейських повнорозмірних позашляховиків не міг зрівнятися з Escalade в просторі для зберігання речей, особливо за третім рядом, що є важливим критерієм для великих сімей. Однак з цим Escalade п'ятого покоління Cadillac позиціонує свій флагман як щось більше. Покращення в салоні, технологіях і загальне доопрацювання тепер ставлять Escalade врівень дорожчими варіантами, такими як BMW X7 і Mercedes-Benz GLS, не жертвуючи тим, що робило його крутим в першу чергу.

Це останнє оновлення перевершує Lincoln Navigator аналогічного розміру і залишає відчуття, що Lexus LX і Infiniti QX80 належать іншому десятиріччю. Якщо вам потрібно з комфортом розмістити сім або вісім чоловік, буксирувати човен або якщо просто хочете найбільший і преміальний позашляховик вартістю близько $ 100 000 доларів, Escalade стане новим еталоном.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Нове або б/у авто? 

Cadillac Escalade повністю змінений до 2021 модельного року. Позашляховик п'ятого покоління став довшим, ніж попередній Escalade. Тепер в ньому ще більше місця для пасажирів (особливо для пасажирів другого і третього ряду) і вантажного простору. Виробник додав нові технології в Кадиллак Ескалейд 2021 і покращив технічні характеристики. З механічної точки зору нова незалежна задня підвіска поліпшує керованість, а Cadillac пропонує варіант з дизельним двигуном. 

Оновлений Escalade має майже повністю цифрову приладову панель, що складається з трьох окремих дисплеїв. Крім того, функція Super Cruise дебютує в новому Escalade. Ця частково автоматизована система допомоги при водінні підтримує задану відстань між Escalade та іншими транспортними засобами і відстежує розмітку смуги руху, щоб допомогти Escalade керувати автомобілем. Хоча це може здатися повністю автономним, Super Cruise все ще вимагає участі водія. Система попередить вас, якщо потрібно приділити більше уваги дорозі. Варто вибрати новий Ескалейд.

Cadillac Escalade або Lincoln Navigator

Яким би гарним не був Cadillac Escalade, йому складно перевершити Lincoln Navigator. У Navigator швидке прискорення завдяки двигуну V6 з подвійним турбонаддувом і одна з найвищих тягових характеристик в класі. Lincoln також трохи краще виглядає всередині. Однак Escalade забезпечує набагато більше вантажного простору. Обидва позашляховика пропонують плавну поїздку, комфортне місце для сидіння та зручні технології. Якщо ви вибираєте корисність, купіть Cadillac, але Lincoln універсальніший.

Cadillac Escalade або Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz GLS - автомобіль для тих, хто шукає задоволення від водіння в елітному класі великих позашляховиків. У нього відмінне управління і потужний базовий двигун, а також варіанти високопродуктивних моторів. Модельний ряд включає 483-сильний V8 з подвійним турбонаддувом і 603-сильний варіант AMG. Цей Benz не жертвує комфортом поїздки заради маневреності, хоча і не може буксирувати стільки, скільки Escalade. На відміну від величезної вантажопідйомності Cadillac і трьох рядів просторих сидінь, у GLS менше місця в багажнику і трохи тісний третій ряд. Вибір між цими двома позашляховиками залежить від того, чи подобається вам продуктивність GLS, чи потрібен додатковий простір Escalade.

Салон

Cadillac Escalade - один з найбільших транспортних засобів, доступних на даний момент, що вміщує до восьми осіб або семи, якщо виберете капітанські крісла другого ряду. Перейшовши на нову незалежну задню підвіску, Cadillac вдалося збільшити пасажирський простір другого і третього рядів. 

Попередні версії Escalade піддавалися висміюванню за використання деяких недорогих матеріалів інтер'єру, які можна знайти в інших позашляховиках General Motors. Вже ні. Кожна поверхня в цій машині Кадиллак Ескалейд абсолютно відповідає преміум-класу. Ще б пак, адже позашляховик став справжнім флагманом бренду. 

У вас є вибір з кількох варіантів шкіряної оббивки, а також прикрас з дерева та матового металу. 

Редизайн Escalade призвів до значного збільшення вантажного простору. Тепер він перевершує майже кожен розкішний позашляховик за об'ємом багажника, навіть зі стандартною конфігурацією колісної бази. У звичайній моделі ви отримуєте 722 л простору за сидіннями третього ряду і 2064 л при складеному третьому ряду. Складання всіх задніх сидінь відкриває 3426 л простору. Другий і третій ряди складаються електроприводом, що полегшує доступ і зміну простору.

Cadillac Escalade ESV зі збільшеною колісною базою ще просторіший. Він може похвалитися 1175 л простору за третім рядом, 2665 л за другим рядом і максимальною вантажопідйомністю 4044 л. 

У новому Cadillac Escalade використовується перший в галузі вигнутий OLED-дисплей загальною довжиною близько 38 дюймів замість приладової панелі. Масивний 16.9-дюймовий сенсорний екран виконує функції інформаційно-розважальної системи, а ручка, що обертається, допомагає уникнути відбитків пальців і плям. На 14.2-дюймовому дисплеї перед водієм відображаються датчики та інша інформація про транспортний засіб, а за допомогою 7.2-дюймової панелі управління водії можуть перемикатися з стандартних датчиків на повний вид карти, камеру доповненої реальності або доступне нічне бачення. Це поєднання технологій може здатися приголомшливим хоча б тому, що знадобиться час на вивчення. Ця крихітна скарга на захоплюючу дух графіку, яка створює відчуття, ніби ви пілотуєте космічний корабель.

Мало того, що Escalade включає в себе стандартні функції, такі як Bluetooth і радіо SiriusXM, він також може похвалитися бездротовою підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. 

Відео тест-драйв Cadillac Escalade 2021 року

Технічні характеристики 

Escalade стандартно поставляється з 6,2-літровим двигуном V8, який видає 420 к.с. Цей V8 є спадкоємцем попереднього покоління, його також можна знайти в інших великих позашляховиках GM і повнорозмірних пікапах. Перевірена часом трансмісія видає достатньо потужності, щоб великий Escalade рухався швидко. Розгін до першої сотні займає близько 6 секунд.

Великою новиною для Escalade 2021 року стало додавання опціонального 3,0-літрового шестициліндрового турбодизельного двигуна Duramax. Його потужність становить 277 к.с. Кожен силовий агрегат йде в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач GM з електронним управлінням і можливістю буксирування. 

Витрата палива Escalade 2021 року трохи поступається конкурентам. З базовим двигуном і заднім приводом машина витрачає близько 13 л/100 км. При оснащенні повним приводом позашляховик витрачає 1.7 л/100 км. Моделі з дизельним двигуном демонструють набагато кращі показники: 9.8 л/100 км. 

Машина Cadillac Escalade тепер поставляється з незалежною задньою підвіскою, яка забезпечує найкраще поєднання керованості і якості поїздки в порівнянні з попередніми моделями. Проходження поворотів більше не здається втопливим або громіздким, оскільки крен кузова контролюється.

І, не дивлячись на конструкцію кузова на рамі, що нагадує вантажівку, Escalade впевнено і комфортно долає навіть найгірші дорожні умови. 

Безпека

Cadillac Escalade 2021 року ще не пройшов тестування ні NHTSA, ні IIHS.

Розміри і вага 

Escalade має довжину від 5.36 м в стандартній версії до 5.76 м в версії з довгою колісною базою. Не дивно, що з таким розміром Escalade - важкий звір. Повна маса коливається від 3356 кг до 3493 кг.

Можливі комплектації

Cadillac Escalade 2021 року випускається в п'яти комплектаціях: Luxury (базова), Premium Luxury, Sport, Premium Luxury Platinum і Sport Platinum.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Lexus RC 2021
Купити новий автомобіль Лексус РЦ 2021 року на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий Мерседес С-класу 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz S-Class 2021